Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 439)

plakát

Charlieho andílci (2000) 

Hrozně blbý a stylem zestárlý přesně na rok 2000. Ale prostě v týhle hyperkorektní p*čus době balzám na nervy když holky zavrtí zadečky.

plakát

Krtek (1970) 

Tento film mám rozkoukaný již 18 let. Napoprvé jsem dal minutu , teď už 15min ... jednou ...

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Hmm hlavní linie nuda, plná rádoby cool klipovosti. Jediné zajímavé jsou osudy těch dvou větších smolařů. KecaM ..JE TO BOŽÍ.

plakát

Trainspotting (1996) 

Ano ano naprosto chápu tu kultovnost filmu. Jen se omlouvám, jen ji vidím o čtvrtstoletí později. Proto nejsme až tolik nekriticky nadšený a vedle naspídovaného Requiem za sen tohle prostě vypadá o něco hůř. Samozřejmě velký respekt za super soundtrack.

plakát

Armáda lupičů (2021) 

Fakt by to bylo celkem fajn, kdyby to mělo 80 minut.

plakát

Soupeři (1977) 

Vizuálně krásný kousek - hlavně scény ze zamrzlého Ruska a celé finále v troskách hradu jsou nezapomenutelné.

plakát

Šílení kanibalové (2016) odpad!

Tak blbější film jsem na Halloween asi vidět nemohl. Nesmyslná pozerská honírna úplně bez scénáře. proč v tom hrají Reeves a Carrey ?

plakát

Poslední souboj (2021) 

Docela jsem zíral s otevřenou pusou. Ne, že by Poslední souboj byl až zas tak skvělý. Své kouzlo má a velmi dobře dokázal pojmout problematiku znásilnění optikou 14 století ale i krutě současně. Navíc film krásně odsýpá a vůbec nevypadá na těch strašidelných 150min. Ale nejvíc jsem zíral na to jak tohle dokáže 83 letý Ridley Scott ukočírovat a taky , že jsem nepoznal 50letého Bena Afflecka

plakát

Cesta za smířením (2021) 

Zas takový zázrak to není. Nejlepší je první třetina, kdy se propíchávají pouze pohledy. až zase posledních 15min tomu dalo šťávu.