Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 439)

plakát

Něžný barbar (1989) 

Ke konci trochu upadá a ztráci šmrnc, ale první polovina nářez vizuálně i nápady.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

UPDATE 2021: Vystřihnout hodinu metapytchovin a je to tam ... ----- Update po roce: Ale jo, vstřebal jsem, že dvojka prostě nemůže být takový přelomový film jako jednička. Ale furt si stojím za tím, že stačilo 120min. ------- výborný datadisk.

plakát

Nová Země (2008) 

První hodina nestojí za komentování. Za to druhá je neskutečný bizár. Zmatený, přihlouplý, neumětelsky levný.. Přesto jsem musel fascinován dokoukat.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

update 2018: I napodruhé skvělá pecka. ----- Ahááá - tak takhle to bylo při rozpadu berlínské zdi!

plakát

Dunkerk (2017) 

Emoce žádné, řemeslo špičkové, typický precizní Nolan. Subjektivně i tentokrát 150min filmu.

plakát

Druhá strana naděje (2017) 

Skvělé. jak to ten chlap dělá, že to opět vypadá jako všechny jeho předchozí filmy a přitom tak aktuální a stále nenudící..?

plakát

Nicota (2016) 

UPDATE 2020: Tak trošku oprava - první polovina je ucházející vesmírná vyvražďovačka, která není úplně nejlíp nasnímaná. Ta druhá je utrpení. Jakýsi Hellraiser pro nechutné smíchaný s neskutečně nastavovanou mytologií ala Martyrs na steroidech, z čehož vzniká šílený psycho teror nesprávného stylu a i při stopáži 90min je to 15min před koncem neukoukatelné. ----- První polovina wow vesmírná vyvražďovačka, druhá ehm ...

plakát

Masaryk (2016) 

Jako dokument dobrý, jako film zbytečné.

plakát

Mumie (2017) 

Překvapivě velmi zábavné a dospělácky vtipné. Nevěřte komiksožroutům - dovedou si honit jen u latexových oblečkůůůů. Jo a Cruise se furt voblizuje s nějakejma mrtvolama.