Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (188)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale hovno leda! Tady se zase sešel kinosál odborníků. The Void sice není uhlazenou hororovou podívanou, na jakou je divák zvyklý od Wana a těch dalších, ale sere na to pes, když se jedná o největší oplzlounskej ples příšer od Frankensteinovy armády. Letos zatím jeden z nejlepších kusů. Palec hore za na uzdě udrženej splatter. 75% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Po úvodním velice solidním našlápnutí sem čekal slasher jako vrata. Ale to jsem se šeredně pletl. Je to splatter jako svetr. Což mě docela mrzí. KuKluxKlan měl nožíky nabroušený, hábity vybělený vanišem a choreo vypracovaný do detailu. Kurva. Tak nám z toho nakonec vyhřezl multidimenzionální sklepmistr Mengele. Trošilinku zklamání. Ale pokud to mám brát do detailu, tak jedinej slušnej splatter za poslední dobu byl Turbo Kid. Takže proč ne. Koukatelnej flick. 55% P.s.: Kathleen je solidní javorová listka ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skvostné. Tedy Kanaďani jsou divní, ale to se ví už dávno. Zpočátku to vypadalo na Věc, pak na Ostrov dr. Moreaua a Hellraisera a nakonec se z toho vyklubal starý dobrý Lovecraft. Ano, Prastaří stále hledají cestu zpět do našeho světa. Chapadlovitá monstra (byť zde slovo Cthulhu nepadne, dovtípit se je snadné) si vybírají svoji daň. Tleskám poctivým mechanickým efektům, které stále strkají ty počítačové do kapsy. Likvidace monstra sekerou nebo závěrečný boj o život jsou báječnými hororovými lahůdkami. Poctivé řemeslo, krví a mrtvolami se nešetří, přičemž i podzemní labyrint má svoji lehce mrazivou atmosféru. Tyhle filmy já můžu! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

100% béčko, u kterého je po celou dobu vidět, že bylo dělané s láskou a partou nadšenců, kteří sice nedisponují vysokými peněžními prostředky, ale nadšení a nápady mají na rozdávání. Film na mě minimálně první polovinu fungoval na výbornou a všechny ty odkazy na horory 80. let a převážně na Carpentera, jsou pro fandy fajn. Bohužel poslední třetina už se dostane do nepříjemného WTF módu, který vypadá jako úplně jiný film a předchozí nadšení se vytratilo. Pořád se ale jedná o povedený pohled do minulosti, který fanoušky béčkových hororů určitě potěší. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pinhead bez hřebíků, Vetřelci bez Ripleyové, Věc bez sněhu a ledu. Všechno a mnohem víc můžete potkat v jedné nemocnici, kde se kromě těchto mazlíků sejde partička nesourodých ubožáků, kteří prožijí krušné chvíle. Dýchne na vás atmosféra osmdesátek i se všemi nechutnostmi a atmosférou, které k tomu pochopitelně patří. Pokud máte tento typ horůrků rádi, budete se skvěle bavit. Pokud máte rádi moderní duchařinky, CGI nebo ječící teenagery, chapadla pryč. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)
  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)

Reklama

Reklama