Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Mentalista

Mentalista (2008)

Tenhle seriál řadím mezi své oblíbené hlavně kvůli tomu, že mi přijde super, jakým způsobem vždy dokáže hlavní hrdina Patrick Jane rozlousknout i ty nejsložitější případy. Vím, že existují i jiné podobné seriály, ale Mentalistu mám prostě nejradši. Hlavní příběhová linie, týkající se Rudého Johna, mi také vůbec nepřijde špatná a líbí se mi, jak si jde Jane za svým, a to nejen při chytání tohohle sériového vraha. Možná se dá i říct, že mě to celé občas až trochu fascinuje.

Dr. House

Dr. House (2004)

Neobyčejný seriál, který mě nesmírně bavil hlavně právě kvůli výborně ztvárněné postavě Dr. House, který mě stále rozesmíval svým osobitým humorem, avšak ani ostatní se za ztvárnění svých rolích nemuseli vůbec stydět a dále si mě pak seriál Dr. House samozřejmě získal propracovanými lékařskými záhadami, při jejichž rozřešení si člověk řekne něco jako: "No páni..." Čím víc se ale seriál blížil ke konci, tím víc mi připadal smutnější. Přesto ho ovšem hodnotím čtyřmi hvězdičkami a řadím mezi své oblíbené seriály.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007)

Konečně originální seriál, který byl poměrně svěží i vtipný, ale zároveň byl obestřen jakousi tajemnou atmosférou. Charaktery postav se mi líbily (především Koláčník Ned, ale ani Emerson Cod a Chuck nezůstali pozadu). I místo dění seriálu se mi docela zamlouvalo a místy působilo doslova kouzelně (což k celé pointě seriálu - Nedovy neobyčejné schopnosti - docela sedí). Akorát ke konci mám menší výhrady, protože mi přišel moc otevřený, takže bych byla bývala ocenila i další řadu. A taky mi trošku vadilo, že celá ta situace mezi Nedem a Chuck byla, dá se říci neřešitelná - jeho 2. dotek = její 2. smrt, ale o tom to vlastně celé je.