Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Legendy zítřka (2016) (seriál) 

Neoriginální, okopírovaní, hrdinové, utopení v scénáristickém průjmu.

plakát

Letopisy rodu Shannara (2016) (seriál) 

Josh Stoddard a April Blair to posílají nemilosrdně do kytek.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Tak takhle zasviněnej scénaristickejma zvratkama sem už dlouho nebyl ! Druhou hvězdu dávám za to že je to fantasy, i když oni tomu žánru spíš ubližují.

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Je to proste dobrý! Obsazení ústřední dvojice se povedlo. Tom Ellis si to dává a Lauren splňuje roli kočičky dokonale. Hned od první sekundy co se potkali, bylo jasné, že to mezi nima bude fungovat a tak se už teď těším na jejich další hrátky. Lehlé, svěží, vtipné, co víc si přát.

plakát

The Veil (2016) 

Robert Ben Garant si nějak nevšiml, že to co naškrábal nedává ve výsledku smysl, ale vzhledem k tomu, že to producentům nevadilo, tak to není zas až tak jeho starost. Natočený je to celkem obstojně, herci celkem hrají, jen Thomas Jane jim to trochu kazí a svým výkonem přispívá k tomu, že se spíš smějete, než bojíte. Škoda je, že kočička jako Jessica Alba hraje neustále v takovýchto sračkách. Zas tak špatná herečka to není.

plakát

Vojna a mír (2016) (seriál) 

Já idiot sem se díky argumentům zdejších odborníku, rozhodl podívat na první část ruského podání vojny a mír. Musím vás poslat do prdele a proklínám vám za ztracenou hodinu svého života. Ano, ta sračka má samozřejmě víc jak 60 min, ale do konce sem rozhodně nevydržel. Okamžitě musím zvednout hodnocení tohoto seriálu na 5, protože to tu sračku překonává ve všem, tedy samozřejmě kromě počtu komparzistů, v tom tu hovadinu asi nikdy nic nepřekoná. Tomu to seriálu musím poděkovat za to, že se konečně dozvím o čem zhruba je to ruské veledílo, protože tu sáhodlouhou knížku bych nikdy nepřečetl. Musím mu poděkovat za dokonalou režii a úžasnou kameru, za dobré herecké výkony a za to, že to celé ve mě vzbuzuje emoce. Postavy mě zajímají a při sledování čtvrtého dílu jsem se dokonce přistihl, že některým postavám vyloženě fandím a spílám Lvovi, co že ji to té chudince chce udělat.

plakát

Admirál (2015) 

Nizozemský pokus o vzedmutí národní hrdosti a natočení velkofilmu. Musím uznat, že k tomu přistoupili zodpovědně a dokonce i na férovku a tak i když je vidět jistá nezkušenost, výsledek je rozhodně dobrý. Nezbývá než Holanďanům závidět, oni už mají své linčující davy dávno za sebou, kdežto nám tu teď jeden takový linčující dav zemanovců právě pobíhá. Uvidíme jak to dopadne, snad ne tak jak před 350 lety v Holandsku. Závidět jim můžeme i tento film, u nich se točí Michiel de Ruyter u nás Lída Barová. Tak snad brzo natočíme něco o Žiškovi. Uvidíme já bych to typoval spíš na dalšího Husa:(

plakát

American Horror Story - Hotel (2015) (série) 

Popravdě mě nejvíc děsí to, že by mě ze všech možných upírek proměnila právě Lady Gaga a já bych pak musel tu obludku šukat !! Dost často se u toho nudím, ale pak je tam najednou z ničeho nic scéna z které padnu na prdel a čumím s otevřenou hubou.