Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (719)

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Tož šel jsem do toho jen a pouze kvůli vnadům a kráse Emmy Rossum, kterou jsem byl okouzlen v Comet a toho se mi dostalo měrou vrchovatou. Navíc sledovat osudy téhle povedené rodinky se všema průserama a sračkama co se kolem nich dějí je fakt zábava....po první sérii bych řek, že fuckin awesome a čeká mě teda fuška jak se dívám na to kolik je sérií, bo tohle se nedá přestat koukat a nejen kvůli křivkám a bradavkám hlavní hrdinky. :-)

plakát

Pasažéři (2016) 

Tak tady musím použít to tak oblíbené slůvko jisté uživatelky, bo z tohoto filmu mám fakt ambivalentní pocity. Na jednu stranu opravdu dechberoucí a naprosto dokonalá, fantastická vizuální stránka z které jsem byl naprosto paf. Nejen vesmírná loď a její interiér na čele s kouzelným bazénem, ale i vesmír samotný, to byla fakt nádhera! K tomu skvělej androidobarman, z jehož hlášek jsem byl unešenej. Všechno tohle mě dostávalo až do nadpozemských výšin i to váhání a dilema opuštěného chlapíka a následné sbližování s blonckou, ale hlavně druhá polovina této velkolepé komorní sci-fi mě srazila tvrdě na zem. Po tom zásadním odhalení se to mohlo zvrtnout jakkoliv, třeba v ponurou psycho drámu o nasrané ženské a hustém soužití uprostřed prázdného vesmírného luxusu, ale rozhodně bych nečekal, že to sklouzne v to největší romantické a akční klišé s předvídatelným úplně vším, každou sekundou, minutou, blééééé. Konec to prostě úplně zabil. A taky i když na Jennifer se sakra dobře koukalo, tak občas pod tím tunovým nánosem makeupu mně přišla jak vosková figurína. Škoda, škoda, škoda....trošku jiná druhá půlka a šlo by to hned do topky.

plakát

Život (2017) 

Perfektní pocta jedné sci-fi legendě a jako předkrm před jejím pokračováním skvělé, hutné a napínavé dostaveníčko s kámošem z Marsu. Má to dost z Gravitace a první půlka působí hodně realisticky i vědecky a je super sledovat proměnu té pidi buňky ve vraždící monstrum. Ke konci jsem už jen s napětím sledoval tu honičku a užíval si skvělou atmosféru i povedený konec. Tleskám a těším se na léto.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Tahle galaktická jednohubka rozhodně ostudu své Star Wars rodině nedělá a já se bavil náramně. Jednoduché, ale funkční propojení s původní trilogií funguje nad očekávání dobře. Děj odsejpá jak švýcarské hodinky, hlavní hrdinové sympatičtí, neokoukaní. Žádní superhrdinové, které nikdo a nic nezastaví, ale obyčejní povstalci, co bojují za svou věc a odpadávaj jeden za druhým v té možná nejvelkolepější vesmírné bitvě jakou mé oko kdy vidělo! Celkově ten vizuál využívající všech vymožeností doby a přesto stále s nádechem toho původního je naprosto fantastickej. Fakt nechápu co se tu rejpalům nelíbí. Super hvězdná oddechovka!

plakát

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série) 

Wow, vážně tak chladné hodnocení a kritika tak skvělé série?? Koukám, že ta obrovská řada nečekaných zvratů a překvapení u mě pokračuje až nad konec této řady až sem. Můžou mně být lidi míň sympatický či víc, můžou mě nudit, ale jak může být někdo, kdo je fanouškem této série zklamán, když tady se děly věci naprosto šílené, kmenovky jedna za druhou se zvraty a překvapením jak prase a vítěz jakého by nikdo před začátkem netipoval, ale naprosto zasloužený! Navíc se díky Brendě a Andree bylo i na co koukat. Naprostá spokojenost a jedna z nejlepších sérií ever!

plakát

V posteli (2005) 

"BYL JSI MOJE PAUZA PŘED ZBYTKEM ŽIVOTA. JÁ BYLA DOBRODRUŽSTVÍ PŘED TVOU CESTOU. NIC NEJSME, NIC JSME NEBYLI A NIC NEBUDEM."

plakát

Slídil (2014) 

Hoď kamenem kdo jsi bez viny.......vždyť to všichni známe, naprostá většina lidí dnes, když se něco stane má jako hlavní reflex sáhnout po mobilu, než aby jim probleskla hlavou myšlenka na pomoc a taky to, jaké noviny a zprávy jsou i u nás nejsledovanější. V každém je kus slídila a ten Jakem zahraný byl teda luxusní magor, tak moc, že mě naprosto uhranul a jako že nenávidím, veškerý ty komerční zprávy plné bouraček a vražd, tady jsem to hltal a hltal s otevřenou pusou, ten jeho zápal, šílený oči, neexistující morální hranice, nasazení a nekompromisnost....asi jsem taky sociopat! Ne dělám si z toho prdel, ale jako je jasný, že kde není poptávka, není nabídka....takže jen opakuji hoď kamenem, kdo jsi bez viny.

plakát

Re - cycle (2006) 

Kurfaaa, už ty dvě číče pobíhající kolem dokola s těma jejich zákeřnýma očima nás měly varovat, že tohle bude něco většího a taky že jo. To co ze začátku vypadalo na klasickou duchařinu se postupně transformovalo za blejskání, hřmění a zvedání větru v něco naprosto nepopsatelného.......jakousi velkolepou vizuálně podmanivou fantasy cestu necestu světem nesvětem zapomenutých a opuštěných věcí, lidí s mrazivou atmosférou. Celkem nás to vtáhlo a když v okamžiku hlubokého pádu hlavní hrdinky se zničehonic za plátnem cosi s hukotem sesunulo, tak jsme se málem úlekem posrali a ještě horší bylo, že sem nemohl najít nic, co to mohlo být, aj na střechu pergoly sem vylez a celej nervní hledal nějaké racionální vysvětlení a ono hovno :-))) takže celkem přituhlo, obrazně i doslovně a určité pasáže byly tak husté že jako joooo. A nebyly by to rákosky, aby do toho nevtělili na konci i kopu emocí. No jako nedej bože abych se já propadl do takové recyklace všeho a všech zapomenutých a odhozených, který by si to se mnou chtěli vyřídit....to by byl ale kurva horor :-))) Díky těm skvělejm 4D venkovním efektům parádní zábavičkááá. LETNÍ KINO 2017

plakát

Zádušní oběť (2017) (TV film) 

"I KDYŽ SE NÁM NEBE ZAVŘELO, POŘÁD MÁME JEŠTĚ HUDBU...."

plakát

Most (2003) 

Nádhera! Do půlhodinky vtěsnáno tolik pocitů, emocí i otázek......co dokáže jeden úsměv, jeden pohled na neštěstí.....Jedno těžké rozhodování a i jeden závěrečný úsměv, radost kterou pochopí jen ti s empatií co dokázali tenhle klenot vnímat naplno.