Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

- Začátek super, trochu neuvěřitelnej hlavní hrdina, ale postupně se to lepší. - Teď před závěrem 1. série mám chuť to srazit na dvě hvězdy, protože ten americkej blábol, patlání se v duších a nesmrtelný 40 kilový bojovnice mě nuděj. Tak ještě dva kousky a uvidim, vypadá to, že se na druhou sérii vykašlu... - Tak vykašlu, na konci úplně trapný, hlavně ta parta hic, co to šla rozstřílet. Nechávám dvě hvězdy za dvě fakt dobrý postavy - Job (Hoon Lee) a Proctorův asistent (Clay Burton) - tyhle postavy slibujou do budoucna nejvíc, tak snad pro příznivce seriálu z nich scénaristi něco vytěžej.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

No konečně! Už mě nebavily ty trapný pokusy o komedie nebo sondy do mezilidskejch vztahů. Tohle je příjemný a lehký...

plakát

Blok 99 (2017) 

Týpek sympatickej, držkový scény prkenný, s figurínama, ale dejme tomu. Jinak o ničem.

plakát

Cellular (2004) 

Tak jako má to nápad a zabaví to. Je tam toho tak akorát od všeho trochu, jenom škoda, že Statham hraje zlýho. Na sobotní dopoledne stravitelný a neurazí.

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Plnej počet, jednoznačně. Někdy se Bukowsky chová jako blbec, ale odpouštím mu. Hynek Čermák u mě stoupnul do "top ten", ta role mu sedla jak prdel na hrnec. Má to spád i dostatečnou pointu a těch pár klišé a chyb mě vůbec neva!

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Zatím je to takový napůl. Případ-nepřípad, vyšetřování-nevyšetřování. Pořád jako by se to chtělo rozběhnout a nic. Má to své světlé chvilky, ale zatím slabý. Uvidíme dál.

plakát

Černá listina (2013) (seriál) 

To je teda uřvaná americká slátanina, stěží jsem dokoukal první díl.

plakát

Den Šakala (1973) 

Viděl jsem to nesčetněkrát, ta dokonalost hlavní postavy, příprava každého detailu, plánování, systematičnost. Dokonalé! Dokonale natočené, napětí přímo teče z obrazovky a ano, přiznám to, fandil sem mu.