Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Přes prsty (2019) 

Je to odpočinková lovestory, trochu překombinovaná, ale příjemná.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

No konečně! Už mě nebavily ty trapný pokusy o komedie nebo sondy do mezilidskejch vztahů. Tohle je příjemný a lehký...

plakát

Pozemšťan (2007) 

Naprosto neinvazivní a komorní direkt do duše...

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Tak jsem si to včera dal znova. Tahle zápletka mě prostě baví. Tenhle film považuju za jeden z nejlepších a to nejen za posledních pár let!

plakát

Cirkus Bukowsky (2013) (seriál) 

Plnej počet, jednoznačně. Někdy se Bukowsky chová jako blbec, ale odpouštím mu. Hynek Čermák u mě stoupnul do "top ten", ta role mu sedla jak prdel na hrnec. Má to spád i dostatečnou pointu a těch pár klišé a chyb mě vůbec neva!

plakát

Tři mušketýři (1993) 

Naprosto děsná verze klasického románu, americká, zjednodušená a blbá s pokusy o laciné fóry. Ale taky nejzábavnější záležitost na téma králových mušketýrů a cinkání kordů. Nečekal jsem od toho napětí tak typické pro jednu z nejlepších knih na světě a dobře jsem udělal, moc dobře! Chtěl jsem zábavu a pohodu a s takovým očekáváním se na to vždycky rád mrknu.

plakát

Krvavý sport (1988) 

První rozštěp ve filmu, co pamatuju. Pak sme všichni doma dělali strečing, začli chodit na karate nebo aspoň plakátama polepili stěny. Všichni sme byli naštvaný, když mu hodil Chong Li do ksichtu ten prášek a za barákem zkoušeli dlaní rozbít cihlu. Tenhle film je ikona klukovskejch fightů.

plakát

Dvojitý zásah (1991) 

Akční mlátička mýho dětství, kterou sem zbožnoval a hltal včetně hlavního hrdiny. Alex to byla klasa, žádnej šampónek jako jeho brácha Chad. Pěkně drsnej bouchač s nejdokonalejší votočkou ve vesmíru.

plakát

Jméno růže (1986) 

Užívám si detektivky založené na logice a svěžím úsudku, bez příkras moderních věd a počítačových databází. A tohle je temná, studená, špinavá ale hlavně hodně dobrá detektivka. Třeba hlavní myšlenkou nebylo pátrání, ale obžaloba svaté inkvizice, nebo církve, nebo kdo ví, ale právě to vyšetřování mě pevně udrželo v křesle se zatajeným dechem. Výprava a hudba, kulisy a zima dokonale uzavřely celý obraz. Doporučuji!