Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

Frank (2014) 

"Put your arms around me. Fiddly digits, itchy britches. I love you all."

plakát

František je děvkař (2008) 

"Jmenuji se František Soukenický a jsem děvkař. Vždycky jsem si vybíral ženy, které za to stáli. Přesněji řečeno ty ženy si vybírali mě."

plakát

Gattaca (1997) 

"Nebyl jsem stvořen do tohoto světa, ale najednou se mi ho nechce opustit. Říká se, že každý atom v našem těle býval součástí hvězdy. Možná že neodcházím. Možná že letím domů." Příběh o elitářství, který si troufám říct s přibývajícím časem bude získavat stále více na svém sdělení.

plakát

Gran Torino (2008) 

"I am in peace..." Osud Walta Kowalskiho "toho zatracenýho poláka" ve vás zůstane ještě pěkně dlouho.

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

"Mám geniální plán, Herr Flick!"

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

"Each of you owe me 100 nazi sculps! And I want my sculps." Možná tohle někomu posloužilo jako ultimátní pomsta, ale jak je u Tarantina zvykem hlavně se tu žvanilo a to ve stopáži přes 150 minut to už musí za to stát. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že Tarantino žvaní a žvaní, aby jeho pointa na závěr měla patřičnou sílu. Tento model aplikuje neustále a dokola. Obecně k filmu, nepředpokládám, že mu ušel fakt, že co nabízí je svým způsobem podobně účelné jako "Národní pýcha". A ani teď vlastně nevím proč je název "Basterds" tak zmrvený, čekal jsem, že to pochopím z filmu, ale nepochopil. A víte co vlastně? Mě už to ani nezajímá...

plakát

Happy End (1967) 

Po tomhle filmu vám každý normálně lineárně natočený film najednou nebude dávat smysl. Lipský jako experimentátor a inspirace pro další generace filmařů.

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

"Za tohle tě pohřbím! ... Jednou vás všecky pohřbím!"