Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Tajná posedlost (2019) 

Za mě fajn. K dějství tolik, že si místo bojování s amnézií mohla radši užívat luxusní bejvák s luxusním autem a vůbec ne ošklivým manželem a dělat prostě blbou s vyplývajícími zmínkami z minulosti.

plakát

Malý Herkules (2009) 

Pět hvězd. Ale jen proto, že to jsou z pohledu dítěte jasné dvě. Hodnocení šest procent si to ve srovnání s jinými braky opravdu nezaslouží. Takže dvě převlečené za pět. :)

plakát

Okja (2017) 

Kvalitní snímek od začátku do konce. Vzhledem k dokonale zachycené realitě tímhle stylem si zaslouží hodnocení minimálně 80% , která tu před nájezdy divnolidí také byla. Zlehčovat jakoukoli z problematik zmíněných ve filmu může jen duševní nebo emocionální de.bil. S ohledem na vývoj děje jsem si celou dobu říkala, jestli vůbec přijde happy end a i ten konec se povedl dokonale, happy end/ne happy end. Komu se zalíbilo i díky problematice velkochovu z pohledu welfare zvířat, tomu doporučuji pokračovat na Blackfish.

plakát

Psí poslání (2017) 

Psí poslání na plátně. Dokonale zachycené, přesně vystihnuté. Zbytečná hate kampaň PETA mě po zjištění všech informací o natáčení neodradila a já jsem za to vděčná. Další film bez pohádky ze života zvířat, pět hvězd si rozhodně zaslouží.

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Nevím, kdo co čekal, ale mělo to být o Rytmusovi a bylo to-šokující-o Rytmusovi. Takže jako NEfanoušek Rytmuse od dob rozpadu Káóentera na pět hvězd to úplně není, ale na 30% rozhodně také ne, jinou volbu tedy nemám.

plakát

Footloose: Tanec zakázán (2011) 

Nudné, nezajímavé, předvídatelné, .. Průměr po všech stránkách, žádné zajímavé taneční kreace, žádný zajímavý příběh, nijak zajímavé herecké obsazení a výkony, ale tři hvězdy nemůžu dát. Bylo by to nefér vůči jiným filmům, které ode mě tři hvězdy dostaly.

plakát

Můj pes Killer (2013) 

Celé to bylo .. Zvláštní? A ten konec jsem nějak nepochopila. :/ Ale staford krásný, ne že ne. Ukázkový. Takže za tři. :)

plakát

8. míle (2002) 

Možná bych dala méně, ale jako skalní fanoušek znalý M.B.M. biografie nemohu dát jinak. Přeměna dcery Hailie a zároveň tak trochu mladšího bratra ve filmovou mladší sestru, ač to zní neuvěřitelně, se povedla na výbornou. Nemám absolutně co vytknout až na výběr Brittany Murphy, která sice umí jakž takž zahrát, ale koukat se na její vizáž je pro mě ve všech jejích podobách neuvěřitelné utrpení, je prostě hrozná.