Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (636)

plakát

Jan Žižka (2022) 

No, je to tak 3,5, jako, bojování bylo hezké, ale relativně skromné, občas nerealistické (otočky atd.) a to ani není hlavní problém. Problémem je zvláštní příběh, film se tváří epicky, avšak když to shrneme, po většinou tak 50-100 lidí pobíhá lesy, horami, občas se dokonce vydají i do jeskyň/dolů. No ehm, od velkofilmu si představuji trochu více, než procházku po krásách českých. Taky bych trochu ubral jestřábů a oduševnělý pohledů do dáli. O husitech tam prakticky nic není, kdybych neznal historii, tak je to vlastně Žižkovo lidové povstání a ono to asi tak mělo i vypadat. Aspoň, že si zazpívali.

plakát

Tady hlídáme my (2021) 

Viděno omylem a jako, kdybych byl dítě (jako ještě menší mentálně), tak by se mi to asi líbilo, no.

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Docela vtipná parodie na startrek a béčkové sci-fi celkově, ovšem! pořád to má poměrně dobrej příběh, za mě gut.

plakát

Doktor z hor: Nové příběhy (2008) (seriál) odpad!

Chudák hory, moderní podání je rozhodně nešetří, doktor lečí nemoci, neduhy společnosti (měl jsem i štěstí na transgender epizodu) a vlastně celý svět, více těchto samaritánů, snad jen svoji rodinu nedokáže vyléčit, ach ouvej.

plakát

Whiplash (2014) 

Perfekcionismus za každou cenu, třeba i přes mrtvoly, to je Fletcher. Film napjatej jak struna a jazz velký bonus. Quite my tempo.

plakát

Zkáza Las Vegas (2013) (TV film) 

Ten CGI kouřovej filtr byl úžasnej, skoro jako kdybych sám byl v Las Vegas když ho postihla kletba Tutanchamona.

plakát

Potopa (1974) 

Celkově dobrej historickej film, ale ten duel je asi nejvíc slavnej teď.

plakát

Atlantis: Milo se vrací (2003) 

No už jen ten název slibuje velkou dávku fantasie, a no, nic moc. Skoro spíše jako kdyby chtěli udělat seriál, ale pak si to rozmysleli, moc se to jako follow up jedničky nehodí.

plakát

Atlantida: Tajemná říše (2001) 

Dlouho jsem neviděl film s takovým spádem. Během prvních 30 minut umře více lidí než ve většině akčních filmů a masakr pokračuje až do konce, hlavní záporák je regulérní psychopat + samozřejmě, kdo normální má armádu žoldnéřů co nosí plynové masky po celý den, krieg anyone?.  Postavy jsou docela cool, jen někdy možná až příliš přehrávají. Atlantida je ovšem najetá a vypadá úžasně. Myslím, že film si nebyl jistý co vlastně chce být, tohle rozhodně není pro malé děti, ale ani moc pro dospělý, je to takovej mix. Myslím, že právě proto je Planeta Pokladů o tolik lepší zážitek, páč se poučili z Atlantidy.