Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (635)

plakát

Zaklínač (2001) 

Je to opravdu nic moc, ale má své divné kouzlo lol.

plakát

Divnosvět (2022) 

Nějak nechápu co tím chtěl básník říct, takže ta energo rostlina byl parazit? Asi jo řekl bych. Jinak co říct no, bylo to víceméně jako epizoda "Byl jednou jeden život", až na to, že správně Disney woke, chtěl bych vidět takovou různorodou společnost na tam uzavřeném a homogením místě: D. A to, že se týpci nakonec vrátili k pre-industriální společnosti je totál best, hlavně, že jsme všichni resilient.

plakát

Zootopia+ - Kmotr nevěsty (2022) (epizoda) 

Bro, mafie je tak cool, až jednou vyrostu tak chci být taky mafián a sloužit komunitě!

plakát

Zootropolis+ (2022) (seriál) 

Disney HQ, pátek večer, animátoři už se chystají jít domů když v tom přijdou Nick and Judy osobně. WTF? To nedává smysl, vždyť přece animované postavy nejsou reálné, říkají si chudáci. Nick a Judy se tímto faktem netrápí, jen nechají u dveří obří kufr nacpaný tím nekvalitnějším kokainem co se dá v USA sehnat a zamknou dveře. Tohle je výsledek jejich práce, než ráno chudáky vypustí z jejich nedobrovolné sněžné nadílky úklidová služba.

plakát

Return to Zootopia (2017) 

WTF nečekal bych, že tu najdu tohle lol, čsfd má opravdu vše.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Bacha spoilery! No, kdyby někdo řekl, že je to skoro jako 1 akorát ve vodě, neměl bych mu to za zlé. Předně efekty, svět, technologie co lidi používají atd. TOP, opravdu TOP. Tohle se nevidí moc často, jenže co naplat, když nám Cameron trošku zešílel. Ano, ano, víme všichni kdo nakonec vyhraje, ale to provedení. V jedničce NaVi vyhrajou, ovšem s pomocí planety atd. Tady to tak není, ta finalní bitka, to je hroznej masakr. Snad 100+ lidí umře a NaVi umře jen pár a jedna hlavní postava, to je vše. Celé Quaritch komando zařve, většina posádky zemře, občas opravdu krutou smrtí (rozmačkaní, udušení, rozkousání, rozsekání), obvzláště brutální byla smrt posádky ponorky, to už opravdu bylo trochu přes čáru, myslím, že Cameron a jeho tým by měli trošku ubrzdit s tou nenávistí lidstva, protože už to ani není uvěřitelné, lidstvo? To je tady spíše karikatura. No uvidíme, kam se příběh posune dál, za mě rozhodně mnohem horší než 1, ale pořád nadprůměr oproti většině sci-fi. Jo a těhotná žena jde do první linie v útoku, klasika...

plakát

Dračí princ - Book 4: Earth (2022) (série) 

Těžko říct, já bych řekl, že docela k úpadku kvality, humor často klesl opravdu až k velmi nízkým levelům, moc nechápu proč jsme najednou měli time-skip 2 roky, když story mohlo víceméně pokračovat hned a proč zde bylo Callum x Rayla drama, docela dost zbytečný. Ale draci jsou cool a sun elfové funny, snad bude další pokračování lepší, teď je to tak 7,5, s tím, že spíše dolů.

plakát

Světlo a stíny (2021) (seriál) 

Takovej avatar v v době před první světovou válkou, docela dobrý.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Tak 4,4, některé příběhové pasáže mě prostě moc nebrali, přiznám se. To co mě ovšem bavilo, mě bavilo dost, kdyby každá star wars věc co vyjde o Disney byla téhle kvality, tak jsme opravdu ve zlaté éře.