Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (929)

plakát

Závrať (2009) 

Naháněčky v drsné, divoké krásné přírodě mám rád i když je to pořád dokola. Tady si dovolím jít s hodnocením dolu, protože první polovina filmu se nic moc neděje a závěrečný lov se smrskne na dvě pasti. Týpek co je lovil vypadal, jako z filmu Hory mají oči, což na důvěryhodností také moc nepřidá.

plakát

Jasný terč (1997) 

Přestože je to film o nájemném zabijákovi, tak bych ho zařadil mezi ty odpočinkové. Velkou zásluhu má na tom především představitel hlavní role Cusack, který je v každé situaci naprosto nenucený a uvolněný. Sraz spolužáků po deseti letech vyvolává určitou nostalgii, která je násobena hudebním doprovodem a skvěle vybranými songy. I já se určité neubráním při sledování tohoto snímku a filmů, které se dřív točily.

plakát

Blíženec (2019) 

Tak hlavně, že tam byla akce, takže děj už netřeba řešit..Nebyl úplně pitomý...Jenom nechápu, proč na roli svého mladšího já nenominoval svého synka, že by se poučil z neúspěchu z filmu Po zániku Země. Klasická jednohubka, která nasytí přesně v ten moment a zítra si a to už nevzpomenete.

plakát

Experiment Belko (2016) 

Tak to bylo docela masíčko. Myslel jsem, že tam bude více psychologie, ale stala se z toho čistá řezničina a takové  filmy moc nemusím. I když vím, že podobný motivy jsou dneska moderní viz. úspěch seriálu Hra o oliheň. Vlastně jsem to dokoukal s určitým sebezapřením abych věděl, jak to skončí.

plakát

Noční lovec (2018) 

Tvářilo se to, jako solidní kriminálka a musím přiznat, že ten závěrečný zvrat jsem nečekal, ale na vysvětlení mnoha věcí mi to nestačilo. Každopádně jsem se nenudil a nadprůměr určitě.

plakát

Neznámá bitva (2019) 

V poslední době jsem se přesvědčil, že Rusové uměj točit kvalitní válečný filmy. Jsou správně syrové bez příkras, takže si divák říká, že takhle nějak to skutečně mohlo být. V této bitvě je hezky znázorněn vyšší strategický cíl, kvůli kterému se musí obětovat velmi mnoho vojáků.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Tak tohle byl horůrek přesně podle mého gusta. Režisér si s divákem pěkně hrál. A nešlo jenom o lekací scény, ale o pečlivě budovanou atmosféru děsu. Kdy rozuzlení je správně šokující.

plakát

Bábovky (2020) 

A to bylo jako co? Komedie? Nikdo v tom filmu nebyl šťastný a spokojený, neviděl jsem tam jedinou humornou situaci, takhle si komedii vážně nepředstavuji. Neříkám, že když se na nějakou dívám, musím se pořád smát až se za břicho popadám, ale tohle byl druhej extrém. Myslel jsem, že člověk si pouští komedie, aby měl lepší náladu a ne pomalu deprese.

plakát

Duna (2021) 

Za mě je to úplně obyčejný film, který je strašně rozvleklý a téměř nic se tam neděje i přes vražednou stopáž, a to je ještě teprve první díl. Některý věci tam byly pěkně udělaný, hlavně se mi líbily vrtulníky. Jinak zápletka o těžbu koření a boj o moc v mocném impérium byla za mě celkem nuda. Že bych v tom spatřoval nějaké mistrovské dílo, jak se nám snaží masivní kampaň vnutit to ne. Asi jsem na takový věci imunní, je to, jako se seriálem Hra o oliheň. Já sem v klidu a názor si udělám sám.

plakát

Skryté zlo (2018) 

Týpek, co hrál psychopata, byl vybranej dobře. A bylo vidět, že je zvyklý, že jako boháč je absolutně nedotknutelný a nemůže se mu nic stát. Nějaký napětí tam bylo a celkem to ubíhalo.