Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Sestra (2018) 

Na The Nun jsem byla extremne zvedava. Trailer me nadchl, tak jsem se tesila, cim me Valak prekvapi. Bylo prijemne si pripomenout Conjuringy, hlavne prvni dil. Jenze vysledek byl takovy prumerny. Vedlejsi sceny dobre budovaly napeti, ale kdyz doslo na hlavni momenty, dostavilo se zklamani. Byly uspechane, zmatene, z hlediska efektu mene povedene a bohuzel mirne usmevne. Navzdory krasne a slibne lokalite klastera, kde by noc stravil jen magor, jeho potencial zustal nevyuzit. Taissa pro me zustava nemoznou hereckou, nemuzu si pomoct. Aspon ze zdejsim panum pripada roztomila. Frantik me bavil, ten zase prisel roztomily mne. A knez byl drson, i kdyz jeho story z minulosti mi neprisla dobre vyvedena. Kazdopadne Sestru urcite nezatracuji. Skvela hudba, misty vyborna atmosfera, velkolepy klaster a nektere sceny silne neprijemne.

plakát

Lék na život (2016) 

Nuda, blbost a znechucení. Film, který se snaží odlišit tolik od těch, co dnes vychází, a být tak strašně psycho, že to dopadá takhle špatně. Víc k tomu napsat asi nejde. Aspoň že Dane Dehaan je fajn, má dvě hvězdičky.

plakát

Eloise (2017) 

Blbost, blbost, blbost. Ani ne tak zamotané rodinné vztahy, jako zamotaný časový aspekt. Konec nemohl být ani dobrý. Když je předchozí hodina k ničemu, těžko můžeme čekat normální závěr. Další zklamání u hororu z roku 2017. Jednu hvězdičku jsem dala za scénu s matkou, ta byla dojemná.

plakát

Uteč (2017) 

Pro mě jeden z nejočekávanějších filmů roku 2017. A díkybohu to nebylo takové zklamání jako u Báj Báj Mena. Celý to bylo naprosto creepy a skvělý. Atmosféra šílená, až jsem místy nedýchala. Daniel Kaluuya byl výborný a Alison Williams taky, jelikož ve mně vzbudila strašný odpor. Ale to celá rodina. A ta dražba!!!! Mírně znepokující. Některý věci mi nejsou asi úplně jasný, ale to se usadí, až na to znovu kouknu. Zatím čtyři hvězdičky, protože konec byl strašně uspěchaný a celé to napětí možná malinko trochu vyznělo do ztracena. Ale i tak, parádní horor!

plakát

Megan is Missing (2011) 

Ano, první hodina filmu je nudná. Ano, všichni jsou tam na pár facek (Amy ne, ale na druhou stranu medvědi...?). Ano, posledních 22 minut je brutálních. Ano, úplně poslední scéna je příliš dlouhá. Ne, nikdy to nechci znovu vidět. Z konce filmu mi nebylo zrovna dobře, o to je smutnější, že se tohle děje dnes a denně. Zmíněné dvě fotografie jsou taky děsné. Asi jsem vyměklá narozdíl od některých zdejších tvrďáků a tvrďaček. Přemýšlím... Jestli budu mít v budoucnu děti, tohle jim někdy v pubertálním věku pustím. Za ten konec tři hvězdičky dám, otřásl mnou poměrně dost, ale ten zbytek je opravdu marný.

plakát

Skryté zlo (2017) odpad!

Máme tu další "horor", za který by se tvůrci měli stydět a pro dobro všech už nic dalšího nevydávat. Ti herci... Ta hudba... Ten příběh... To všechno... To nemůžou snad myslet ani vážně. Týpek je sice docela strašidelný, ale poslední scéna s ním mě fakt rozesmála, v kombinaci s hudbou to byla jedna velká komedie. A co ten čokl? A co souvislosti? Nechci to tady vypisovat, ať to omylem nespoilnu, ale na druhou stranu na tomhle filmu nejde už víc pokazit. Po traileru jsem se na něj fakt těšila, ale byla to jen další ukázka super traileru a shitovýho filmu.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Říkala jsem si, že je divné, že film založený na Sparksově knize, který se nejmenuje Dlouhá cesta nebo Zápisník jedné lásky, je v červených číslech. Ale chápu, že postava Iry, kterého naprosto brilantně zahrál Alan Aida, si to zaslouží. A rozhodně víc než ústřední dvojice příběhu. Sophie mi nevadila, navíc Britt Robertson mám moc ráda. Ale co by taková holka viděla na někom jako byl Luke? To byl naprosto nezajímavý a nudný týpek, jehož jediné pozitivum byla koupě portrétu Ruth. Kvůli Alanovi a životnímu příběhu Iry spíše tři hvězdičky, ale jinak nejslabší "Sparksův film."

plakát

Kruhy (2017) odpad!

Zajímala by mě logika tvůrců téhle nesmyslnosti. "Dvojka byla hovadina, ale pojďme natočit ještě třetí díl." Celé to bylo šíleně předvídatelné, nepřekvapivé, nudné, logika nulová, dialogy děsné a o hereckých výkonech hlavních dvou postav ani nemluvím. Například opravdu nechápu tohle: silnice, nehoda, převrácené auto, ve kterém je živý člověk. To se hasiči opravdu nepodívali dovnitř? Auto asi jelo na autopilota. Nebo proč Julie dýchá tak šíleně nahlas, obzvlášť v domě se SLEPÝM knězem? Plus ze Samary udělali ufňukanou chudinku, no kde to sakra jsme? Po závěrečné scéně jsem se musela už jen smát a říkala jsem si, proč není tvůrcům trapné něco takového vydat. Jen doufám, že už nebude žádné pokračování. Jasný odpad, ani ten Johnny, ačkoliv zahrál skvěle, mi nestojí za jednu hvězdičku.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Koukám, že tu je dost pochvalných komentářů, ke kterým se bohužel přidat nemůžu. James McAvoy mě dostal, herecky naprosto bezchybné, troufnu si tvrdit. Ale co ten zbytek filmu? Postavy chovající se absolutně nelogicky a hloupě a příběh dost slabý vzhledem ke skvělému námětu. A konec to rozbil úplně. Vrcholem je, že si to někdo dovolí nazvat horor. Tomu skutečně nerozumím. Dvě hvězdičky jsou za skvělého Jamese, který ale celý film opravdu sám neutáhne.

plakát

Unfriend (2016) 

Upřímně... Absolutně nechápu pochvalné komentáře a příliš vysoké hodnocení k tomuhle filmu. Chválí se tu atmosféra, lekačky, sympatičtí herci, ačkoliv já nezaznamenala ani jedno z toho. Příběh by celkem ušel, ale zdá se mi to prostě celý přehnaný, viz scénka počítači, vosa v uchu. A to nemluvím o závěru, který to potopil úplně. Když jsem zahlédla jméno Salem, musela jsem se celé té trapnosti jen smát. Achjo.