Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (43)

plakát

V pasti: Barcelona (2023) odpad!

Víc než film je to reklama na turistické destinace v Barceloně. Scénář ani děj nemá hlavu ani patu. Plné nelogičností. Duch co chodí po schodech. Divím se že nepropadl tou dírou...

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Dobrá atmosféra, doufal jsem že tam bude víc dramatických situací a víc linek. Jako zrcadlo to ušlo. Hudba se povedla. Pro cigány to dopadá špatně a je jim to fuk, další z toho těží.

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Hodně povedený, nemá to téměř taková hloupá hluchá místa jako většina českých filmů. Takže není pachut v tempu. Výborná hudba. Dobrá tématika

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Vynikající film. Byl jsem na 3D a obrovský zážitek. Neustále se něco dělo nebylo ani pomyšlení jednou za 3 hodiny odskočit na záchod. Nádherné detaily, barvy hudba. Za mě jednoznačně umělecké dílo. Příběh byl znát že bude pokračovat a bylo pro mě nepřehledný na začátku sledovat ty změny ale potom už to bylo přehledně vše. Bitva byla krásně střízlivá žádný přehnaný nesmysly. Rozhodně to je cesta jak budovat velký svět a ukazovat detaily, dát čas oblíbit si postavy a ekosystém který působí magicky a má výborně nakročeno na velkou hru. Po dlouhé době film co mě vtáhnul tak že jsem se plně soustředil na vše co se bude dít a film dává něco nového. Modré světlo na konci filmového roku.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Určitě je tam pár věcí přikresleno. Výborný film vždy kdy jsou na konci záběry jak to bylo ve skutečnosti z toho mám zvláštní pocit. Pro mě nejsilnější moment když ti rodiče jeli vyzvednout jednoho z vlaku. Připomělo mi to moje rodiče když pro mě museli někam dojet kůúli jiné ,,mimořádné situaci,, Jenom nechápu proč ten jeden vyskakoval z vlaku. Atmosféra výborná. Dokonce se do filmu dalo vícero bizardních situací a odkazů. Tyhle České filmy miluju.

plakát

Kdyby radši hořelo (2022) 

Krásné zachycení venkova. Lidi chlastají, nudí se. Kněze práskače dohnaly boží mlýny.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Nádhera, výborné akční scény, krásné obrovské krajinné záběry to mi v jiných filmech chybělo. Dokonce jsem si všimnul akční hudby. Jsem fanoušek od prvního dílu a mám rád všechny tohle bylo velmi čestné zakončení velké trilogie. Poselství o spojování mě nevadilo. Přišlo mi to jako hezké loučení s Jurským světem. Konečně trilogie na kterou jsem hrdý.

plakát

Batman (2022) 

Ze začátku to bylo zajímavé a hned poznáte inspiraci od Zodiaka. Do druhé půlky je to skvělé ale pak se to zlomí na nelogických motivech Catwoman která byla neumí střílet. Gordon který má nelogickou důvěru policie. Celkově scény policie s Batmanem jsou divné. Potom černá prezidentka která přežije snipery z pár metrů.  A závěrečný boj kam se Batman teleportuje a má nelogický plot armor. Nebýt takových nelogických věcí tak bych klidně 5 hvězdiček dal potenciál to mělo. Batman je takový pohádkový ochránce korporací díky kterým vytváří ty chudé naštvané občany které musí neustále likvidovat. Celkový obraz je tragický, hudbu si ani neuvědomíte že tam je. Závěr v celách byl více než uspokojující a doufám že Batman v příštím díle umře nebo bude zničený.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Velmi dobrý film o hloupých bohatých ženách které zahání nudu pomocí sociálních sítích nebo podobných aplikací. Díky za návod jak zbohatnout na obyčejné hlouposti rozmazlených koz které mají v zadlužení radost že můžou svoji hloupost publikovat na Netflixu. Lidi nelitujte je ale učte se od Mistra Simona.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Nakonec to dopadlo jak jsem čekal a je dobře že to tak bylo lidi si nikdy nechtějí uvědomit to univerzum a paralelu. Těch ,,reality checku,, tam bylo požehnaně.