Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (671)

plakát

1923 (2022) (seriál) 

Někdo to tady přirovnává k telenovele a já naprosto souhlasím, jen dodám - k mizené telenovele. 2. sezonu jsem už přeskakovala, protože ta nuda se táhla jak žvejkačka. Nebylo nic, co by mě bavilo. Nic reálného. Příběh z Afiky byl vatou k prodloužení celého nic. Snad jen kostými byly perfektní, ale zase špatně,protože nekopírovaly situaci. (Po zroskotání,kdy si dvojice zachránídoslova sotva holý život, má při vystupování z lodě po své záchraně opět svůj kožený kufřík, ovblečení i kožený futrál na pušku (7.ep,2 série) To už bije do očí,jaká je to kravina.)

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Bezduché, citově ploché zpracovíní nevytrhne ani obsazení hezounků z módních katalogů  v hlaních rolích , ani bojové scény, protože zde kvantita nahrazuje kvalitu. Chci tím říct, že hojnost bojů ve vzduchu neřeší jejich přehršel neb 9 z 10ti nevíte kdo je kdo díky maskám a předtavitelé v akci nepoužívají ani oslovení křestními jmény. Tím pádem nepřilnete k žádné postavě a prozíváte tak 8 epizod, kdy netušíte, kdo zrovna padl za vlast. Komiksové podání je tak vhodné pro mladé slečny, ale i stárnoucí osamělé vdovy, ač ani to není tak úplně pravda, protože masky brání i v tom. V těch několika záběrech na zemi to klukům to fakt sluší. Jiný klad jsem nenašla.

plakát

Vládcové nebes - Část pátá (2024) (epizoda) 

Škoda, že je nulová šance rozlišit postavy v jednotlivých scénách. dost mi to vadí a ubírá na hodnocení.

plakát

Ray Donovan - The Dead (2019) (epizoda) 

Postavy komplet mění charaktery. Neustálé žvanění a brekot o bejválkách a starých láskách nad porcováním mrtvol nabývá gigantických rozměrů.

plakát

Ray Donovan - Série 6 (2018) (série) 

Postavy komplet mění charaktery. Neustálé žvanění a brekot o bejválkách a starých láskách nad porcováním mrtvol nabývá gigantických rozměrů. Postava Leny měla dostat mnohem víc prostoru.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Příjemný, koukatelný seriál. Jediné, co mě iritovalo bylo neustálé kňourání a stesky všech postav. Abby mi šla na nervy od začátku svou agresivní zvědavostí a hysterií, která druhému bere veškerý prostor k nadechnutí . Vracení se stále do minulosti tomu také nepřidává. Chvílemi jsem se ztrácela v čase.Takže jestli chcete strávit hodiny a hodiny s ubrečenou partou boxerů a s permanentně ožralým Rayem, jehož celý herecký výkon spočíval v zarputilém mlčení a potácením se, s chutí do toho. Nevím jestli je to jen můj pocit, ale Ray se svým vzezřením díl od dílu mění v odpudivého napuchlého bezďáka, kterému byste dali pár babek na holiče.A bacha ať vás Abby neudusí. Vynikající herecký výkon podává Dash Mihok.

plakát

Jeden den (2024) (seriál) 

Stačilo prvních deset minut. Děkuji, nechci vědět, co bylo dál s tipicky netflixovým párečkem.

plakát

Ray Donovan - Série 7 (2019) (série) 

Souhlasím s Royem, že Alan mele otřepaný voloviny dávno překonaných terapeutů. V tomhle podání by mohl terapeuta dělat i brouk Pytlík. Sice vypadá nadmíru sofistikovaně, ale tím to také končí. A Abbyinu zpruzelost nahradila v plné míře zpruzelost její dcery.

plakát

Ray Donovan - The 1-3-2 (2018) (epizoda) 

Snad nejnudnějčí ubrečená slátina z celého seriálu. Dá se vlastně říct, že celá série je jen o Aby.

plakát

Hell on Wheels (2011) (seriál) 

Zatímco Anson Mount si po všechny série vystačil s jediným výrazem - tajemný pohled přes umaštěné vlasy, Colm Meaney předvedl herecký koncert a pozdvihl určitě mnohá hodnocení.