Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Malá Velká Británie (2003) (seriál) 

Sice tak docela nechápu, jak je možný opakovat stále a stále stejné vtipy a pořád se tomu smát, ale funguje to! :))

plakát

Bratz (2007) odpad!

Ano, skutečně, nic tak hrozného jen tak neuvidíte. Masochisticky jsem to dokoukala (s přestávkami) do konce, fascinace monstrem zafungovala.

plakát

Hvězdná srážka (1978) 

Naprosto neuvěřitelná příšernost! Naprosto geniální! Zážitek ze sledování tohohle braku v kině s podobně naladěnými šílenci a geniální simultání překlad k tomu - k nezaplacení!

plakát

Všichni do jednoho (2007) 

celých poctivých plných pět si to sice asi nezaslouží, ale mám potřebu je dát, protože mezi českými počiny je to opravdu Něco! Viz komentáře se čtyřmi a více hvězdičkami :)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

použiju postup Maedhrose "když nevím, kolik hvězdiček dát, podívám se, jak hodnotí ostatní" a ačkoli 300 na čistých 5 hvězdiček asi nemá, musím jí je dát. 300 je úžasná podívaná, víc jsem od toho nečekala a možná jsem, kupodivu, dostala i víc. Spartských keců o jejich nadřazenosti bylo sice o něco víc, než bylo nezbytné, ale vzhledem k tomu, že jsem neměla potřebu se klonit explicitně na ničí stranu, odpouštím. Nic jiného bych tomu, v rámci žánru, v tuhle chvíli nevytkla. Já jsem si ten film užila a vtáhl mě. Leonidas měl charisma a jeho Sparťani úžasný svalstvo, Peršani zas styl a Xerxes je prostě nepřekonatelný, co chtít víc? ;)

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

zase jeden kult! Je to vtipné, je to závislácké, je to absurdní a je to prostě geniální! South-parkovské Cartoon Wars to naprosto vystihly :)

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Sice jsem neviděla zdaleka všechno, ale teda, pořád nestačím žasnout, jak jsou Stone a Parker stále ve formě a každá další série zase něčím překvapí, zas dojde o krok dál a jsou pořád vtipní a aktuální až mrazí! :)

plakát

Šťastní sebevrazi (2006) (TV film) 

Nenáročné, tak trochu pohádkové, a velice milé a potěšující dílko, kde jsou velice vážná témata podávána s humorem a přitom se nezesměšňují, prostě takové lidské, vtipné, originální, ne zbytečně dlouhé a s povedeným obsazením :)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Už je to týden, co jsem ten film viděla a pořád ještě mi to v hlavě šrotuje, o čem že to vlastně bylo a jak to vlastně dopadlo. Vskutku, Donnie zanechal hluboký nesmazatelný dojem a silný přetrvávající zážitek. Ještě ted mě občas přepadne takový divný poci, že jsem ve světě Donnieho Darka a docela mě z toho mrazí...