Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Black Books

Black Books (2000)

Tak tenhle sitcom mě zasáhl jako blesk z čistého nebe a perfektně mi sedl. Přesně tento typ humoru miluju, a když k tomu připočítám geniální (a zároveň velmi sypmatické herce), originální a praštěné scénáře, je pro mě v každém díle o zábavu postaráno. Já bych se asi celou stopáž chechtal i kdyby se tam Manny s Bernardem jen tak producírovali a nic neříkali, takoví jsou to řízci:) Nemůžu jinak než pět hvězdiček!

Chalupáři

Chalupáři (1975)

"Ale on nečeká zbytečně, on čeká v hospodě!". Slabší čtyři hvězdičky - za nevyváženost. Socialistické kecy holt patřily (patří) k době. Sovák s Kemrem jsou vynikající - i Menšík se mi líbil, naopak trpěl jsem při Hlinomazovi. Znovu to chci ovšem vidět až někdy před důchodem:)

Přátelé

Přátelé (1994)

Odpočinková zábava s bezvadným obsazením. Jasně, kvalita kolísala (aby ne, když dílů bylo hrubě přes dvě stě), ale v každém pokračování se pár dobrých vtípků našlo. Rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších sitcomů. Čtyři a půl!

Futurama

Futurama (1999)

30. 1. 2010 - Postupem času jsem prošel okamžiky, kdy se mi některá z postaviček hodně zalíbila a měl jsem ji za nejoblíbenější z Futuramy... teď už jsem ve stádiu kdy to jsou všechny:) Nechce se mi Futuramu porovnávat se Simpsonovými a zkoumat, který ze seriálů je lepší, protože fantastické jsou oba a rukopis autorů je jasně čitelný. Takový typ televizní zábavy opravdu můžu, čtyři a půl.

Hospoda

Hospoda (1996)

Snad jediný koukatelný český sitcom. Solidně zahrané, většinou alespoň trošku vtipné, občas ještě vtipnější, vyloženě trapné snad nikdy. Pro krátký oddych, proč ne...? Lepší tři.