Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (70)

plakát

Poslední souboj (2021) 

Skvělý historický snímek. Co jsem nepochopil, byl smysl užití tří perspektiv, které ale de facto nebyli moc perspektivami, nebyly spolu v konfliktu a nic překvapivého nepřinášely. Díky nim spíše film ztrácel na tempu.

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Bude záležet, jak dopadnou další díly, ale zatím dobrý. Cením odvahu - především antihrdina v hlavní roli. Dle hodnocení to masová zábava nebude, ale zase se třeba urodí něco s trvalejší hodnotou. Uvidíme.

plakát

Ad Astra (2019) 

Vizuálně krásné, nenudil jsem se, jen to sakra nedávalo žádnej smysl - a to jak na mikroúrovni jednotlivých dialogů/monologů a situací, tak na makroúrovni celkové zápletky.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Soap opera o hledání smyslu. 1. série 10/10; 2. série 11/10; 3. série 10/10.

plakát

Soupeři (1977) 

Film, který vůbec nevypadá na svůj věk. Když jsem na něj poprvé narazil v TV, tipoval jsem max. devadesátky, jen ten Harvey vypadal nějak mladě (i když u něj člověk nikdy neví). Pro mě spolu s Barry Lyndonem jeden z nejlepších historických filmů anglosaské provenience.

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Chtěl jsem ty dva psychochlapce, které mám velmi rád, VIDĚT a přesně tuto touhu film více než uspokojil. Celý film jsem si říkal, kdy už se to pos..., neboť takovýto námět se dá pos... asi tisíci různými způsoby, a ono nic. Za mě plný počet.

plakát

Ďáblova lest (2009) (seriál) 

"Takovejdle ksindl můžou vymyslet jen na inspekci ministerstva vnitra!" A takovouhle hlášku můžou vymyslet... :-)

plakát

Prime (2005) 

Zápletka jako ze života :-)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Je to mezi 3 a 4, ale vzhledem k tomu, že jsem se ani při delší stopáži nikterak nenudil, dávám 4. Okouzlující byl pro mě především začátek s mladým starým Bradem. Myslím, že autorům se tam skoro podařilo stvořit nový typ humoru. Taková směs komiky, tragiky, dojemnosti a absurdity se jen tak nevidí. V dalších pasážích mi už trochu vadily občasné gumpovské tendence a možná i pár nedomyšleností.