Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (45)

plakát

3Bobule (2020) odpad!

Odpad, český film se v posledních letech vydal své nové dno, které se vyrovná Mariánskému příkopu. Bohužel zbytečné pokračování a čas.

plakát

Shaft (2019) 

Čistá černošská komedie. Bavil jsem se, i když to bylo chvílemi už zdlouhavé. Nicméně hercům role sedly. SLJ si Shafta dal podruhé a určitě to stálo za večer strávený u TV. Oddychovka.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Docela dobrá večerní zábava. Nečekejte nic duchaplného, nejvíc mi to připomínalo Bláznivou střelu po Česku. Není to tak extrémní, ale vtipné a film tak uteče raz dva. Zápletka a pachatel jsou jasné hned ze začátku, ale není to na škodu. Myslím, že si to i herci užívali. Za mne je to průměr a až to bude v tv, tak se rád podívám narozdíl od Kameňáku.

plakát

Román pro pokročilé (2019) 

Jedna hvězdička, snad za to, že jsem to vydržel shlédnout až do konce a nevytáčelo mě to vyloženě. Někdo již zde podobný názor napsal. Bohužel je to snímek, který když neuvidíte, tak se nic neděje. Mezi skvosty české a světové kinematografie to jistě patřit nebude:-C

plakát

Vezmeš si mě, kámo? (2017) 

Oddychovka, dobře jsem se bavil. Francouzské komedie vždycky mají něco do sebe.

plakát

Zmenšování (2017) 

Ústřední myšlenka dobrá, proto jedna hvězda. Celým dílem se nenápadně táhne myšlenka zachránit planetu. Scénáristi se toho měli držet a vyplnit heslo: Save the planet, kill yourself.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Opět jsem se výborně bavil. Kdo byl spokojen s prvním dílem, tak dostane stejnou dávku zábavy. Pravda je, že zrovna již není zcela originální, ale rozhodně stojí za to vidět.

plakát

Sněhulák (2017) 

Dvě hvězdy a to jen proto, že je to Jo Nesbø.