Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí? Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt. A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina" připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sněžný levhart ráno vstal. Jako vždy pln sil a energie. Tu ještě posílil potravinovými doplňky." Jsem už trošku pokročilej a po zhlédnutí tohoto snímku mám chuť požádat o rozvod. Vždyť kdo by nechtěl dlouho spát, zdravě jíst, sportovat a po večerních opileckejch jízdách sněžnou rolbou klátit dvacítky? Tak teda já bych to tak úplně nechtěl, protože nesnáším zeleninu, ale jinak by mi to asi vyhovovalo. Ale konec snění. Ono to totiž bylo chvílema trapný, ale věčně nadržení bratři Andělové mě utvrdili v tom, že správnej chlap nikdy nedospěje a o to v životě jde. ()

montelie 

všechny recenze uživatele

Tak to pardon. Ano byla to naprostá kokotina, o tom není sporu. Na druhou stranu, byl tam, sice prostinký, příběh, který měl hlavu i patu. Dialogy příliš nešustily papírem, herecké výkony, až na výjimky, nadmíru neurážely. Je spousta horších českých filmů, které jsou v modrých, neřkuli červených číslech. Být to vtipnější, kdybych se aspoň jednou zasmál, šel bych na tři, čtyři. ()

Reklama

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Proboha, proč to ordinérní, tlusté prase Čvančarová dostává role "svůdných krasotinek"? Taková šeredná, laciná cuchta by měla hrát snad jen uklízečky ... Je sice fakt, že na horách se v alkoholovém opojení dějí neuvěřitelné věci, ale tohle je vážně trochu moc. Etzler s Vašutem v tradiční póze dacanů, si natáčení jistě užívali a nakonec jen kvůli nim se to dalo přežít. Koho všeho zas musely Decastelo a Myslivcová přeblafnout (nebo snad v tomto případě přelíznout)? Paní Marinovová parkuje někde mezi Troškou a Magnuskem, tzn. fujtajbl pro "vypínače mozků". ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Já nevím, že ti chlapi si pořád musí něco dokazovat. Ale Vašuta mám ráda, takže jsem tomu dala šanci i přes ten šílenej plakát, kde se válí se dvěma mladýma holkama a nad nímž prostě jen kroutím očima. Strašně se mi líbila ta scéna, kde stojí Vašut a Čvančarová na recepci a konečně se dozví pravdu :D Ta mě opravdu rozesmála. Znova tenhle film vidět nemusím, ale toho podívání nelituji. Takže za mě ano, ale jen jednou. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejsmutnějších ukázek, v jakých kruzích se motá současné mainstreamová tuzemská komedie……pro jistotu znovu zopakuji, že jedna z nejsmutnějších. Tohle je plivanec do obličeje vstupenku do biografu si zaplativšího diváka. Ale nakonec možná je to jako s vládou…..člověk má takovou, jakou si zaslouží :D ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Dominika Myslivcová se nechala slyšet, že nejtěžší na celém filmu pro ní bylo zvládnout scény, ve kterých lyžuje, protože není moc dobrý lyžař. (Duoscop)

Reklama

Reklama