Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Jedna z mála českých komedií co mě rozesmála a i dost bavila. Přitom zde stačila menší zápletka, svěží humor a super herecké obsazení. Viděno na letním kině😊

plakát

Black Panther (2018) odpad!

Nepovedená marvelovská scifárna. Během filmu jsem pospávala, lepší než prášek na spaní. Žádný drama, akce, napětí co by mě drželo při vědomí. Chaos všeho možnýho a Black Panter neutkví vůbec v paměti, žádná extra schopnost. Už dost Marvel!!!! Stačí. Díky.

plakát

Blade Runner (1982) 

Hudba pěkná a Harrison je kus chlapa. Víc jsem tu, bohužel nenašla.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Příjemná rodinná komedie, aneb jak hledat ztracené mužství. . .o zábavu, trapasy a zápletky je tu postaráno.

plakát

Brána temnoty (2015) 

Pozor, za závěsem stojí duch matky plná zloby a unáší na oný svět děti, tak si je na Halloweena hlídejte...nebojíte se, ale i přesto čekáte, co z toho bude. Slabý průměr.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Nejlepší válečný seriál, nostalgicky vyprávěný příběh jedné roty E...oko nezůstane suché ani nejsilnějším. Úžasná melodie, která vás silně zasáhne už při titulkách a během příběhu se ani nehnete. Více slov není třeba, musíte vidět...(viz Deníček)

plakát

Bright (2017) 

Fantasy propojená s realitou. Elfové a především silní "šrekové"žili s námi. A najednou honba za kouzelnou hůlkou. Kde se vzala, tu se vzala a co vše uměla? A kde se vzal tu se vzal Temný pán a dál? Nuda, nuda, nuda. Nepropracovaný děj ,málo akce a chybí detaily o jednotlivých postav.

plakát

Brimstone (2016) 

Dlouhý, úchylný, a prapodivný psycho drama. Toto si určitě už nikdy nepustím. Ano, námět je emotivní a silný, pánbičkáři jsou zde úchylní a padlí na hlavu. Celkově se mi nelíbilo zpracování filmu.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Uf, tak to bylo teda píp. Jako nápad zajímavý a neokoukaný, ale ocení to spíše chlapy či puberťáci. Podruhé to vidět nemusím. Na mě moc sprosté a místy i trapné.