Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Romantická rodinná komedie v prostředí nádherné Afriky. Adam Sandler opět vtipný a Drew Barrymore jako vždy praštěná.

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Hledání příčin ztracené paměti...napínavé od počátku až po konec. Hodně psychologický drama, který mě nadchnulo. A Colin Firth hrál správného slizouna.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Nejdříve jsem chtěla dát průměr, ale konec mě dost překvapil a tak musím dát víc. Dřívější léčba bláznů byla šokující a dost pro mě nepochopitelná. A proto mi byla sympatičtější volná a svobodná léčba, hodně riskatní, ale osvobozující. Tady nevíte komu věřit a proto závěr filmu kdekoho i dost překvapí...

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Průměrný akční film, který je oživen skvělým obsazením. Snad všichni akční hrdinové v jednom, jen mi tu chyběli Bruce Willis a Chuck Noris :-) Je celkem dojemné a roztomilé vidět už pomalu shrbení straroušky se zbraní v ruce a jak rozdrtí celou armádu hlava nehlava. Nejvíc mě pobavil ukecanej Banderas :-D

plakát

Falešní poldové (2014) 

Zajímavý nápad, vydávat se za poldy a zapojit se do akcí, snad to nikoho nenapadne to zrealizovat :-)

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Děsivý příběh až neuvěřitelně přirozeně nahraný, až bych věřila, že je to skutečný. "Posedlí" démonem byly hrůzostrašní. Lekačky a hra se světlem strašidelné. Vymítání démona od sympatického kněze fakt brutus.

plakát

Karolína, domácí kuchařka (2014) (pořad) 

Ze začátku mi vadilo její kývání hlavou a neustálý zvláštní úsměv, ale její recepty oproti ostatním rádoby kuchařům mi příjdou lákavější a opravdu jak říká sám název domácí kuchařka, takže jsem si na ni zvykla a občas se na ni ráda podívám.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Super zábavná akční bondovka s tvrdým výcvikem mladých uchazečů na tajného agenta. Super hlášky! Ano, každý si jak čtu níže komentářů zapamatuje hlášku se zadnicí...

plakát

Láska na kari (2014) 

Nekonečně dlouhý film o indické rodině, která chce ve Francii otevřít restauraci 30 metrů od vyhlášené restaurace a bojují mezi sebou až se do sebe nakonec všicky zaláskují.

plakát

Mezi náhrobními kameny (2014) 

Líbilo se mi hodně na pozadí vyprávění celého příběhu každé postavy a celé mi to pak přišlo napínavé a tajemné. Rozuzlení případu bych očekávala více hrozivější.