Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (89)

plakát

Moje léto lásky (2004) 

Šest let se na ten film těšim a nakonec jim to ne a ne uvěřit:-(

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Příběh šel dost mimo mě a nedokázal udržet moji pozornost. Možná proto, že byl totálně přebitý šílenými výjevy, které občas naprosto okouzlovaly svou kýčovitostí dovedenou k dokonalosti= dovedenou přesně na samou hranici, kdy se z krásného kýče stává kýč otravný a nehezký. Ale bohužel, tuto hranici dost často i překračovaly. A čím víc nad tím přemýšlím, tím víc kýč otravný přebíjí kýč krásný. Proto nakonec nedám zamýšlené tři, ale snížím na dvě*.

plakát

Měsíc nad pouští (1996) 

Nepochopila jsem chování ani jedné z postav a navíc postava hlavní, slizký Al, mi byla nesympatická až k nesnesení. Jediné, co tu můžu hodnotit kladně, jsou Angelinina prsa. Ta to vytáhla na jednu hvězdičku.

plakát

Kněžna Libuše (2008) odpad!

Ale zároveň je to perla za 5*. Hadi, krtci ba i vypelichaný sokol by to jistě potvrdili. Že, Marku? "Yeah."

plakát

Nový svět (2005) 

"Nudné........... Žádná akce, žádné drama........... Neslané nemastné..............Bez nosné příběhové linie........." ??? To jsem zas koukala na něco uplně jiného? Prostě si k těmto a podobným výkřikům představte naprostý opak a to je zhruba můj komentář.

plakát

Dnes zemřeš! (2005) odpad!

"Teď spi. Ráno mi povíš co se ti zdálo a já ti řeknu co si o tom myslím." Zadumaný Segal je to nejhorší, co jsem za poslední dobu viděla. Brrr.

plakát

Berlin Calling (2008) 

Tak já nevim jestli jsem viděla jiný film, ale mě toto absolutně nevzalo. Klišovitý příběh, vše stokrát viděné, jen zabalené v moderním hávu. A proboha, co to vykrádání/parodování Přeletu nad kukaččím hnízdem? To se fakt nedá v léčebně vymyslet nic jiného, než mejdan se šlapkama a umluveným nočním ošetřovatelem? Čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi to líbí. Z podobného prostředí jsem viděla britský G:MT Greenwich Mean Time a ten mě naprosto dostal. Ten ze mě ždímal emoce, zatímco toto se zmohlo jen na ... vlasně ani nevim na co. Asi na nic.

plakát

District 9 (2009) 

Začátek fantastický! První půlka výborná. Ale zbytek s příběhovou linkou už trochu zaostával. Škoda škoda těch pár typicky trapně amerických motivů- zlý voják, který přežije všechno a nakonec se střetne tváří tvář s hrdinou; věty typu- nemůžu tě tu nechat- jdi, mysli na svého syna, apod. Kdyby tohle vynechali, a místo toho film více zesyrověli ve stylu první poloviny (například vjezd do slumu byl naprosto neuvěřitelně intenzivní), dala bych za 5. Ale takhle musím...... ne kašlu na to, stejně musím dát za pět, protože i přes ty chyby se něco takového jen tak nevidí.

plakát

Zack a Miri točí porno (2008) 

Potenciál tam byl, zajímavý námět, spousta vtipných nápadů, fakt jsem se těšila... Ale neříkejte mi, že by se to neobešlo bez těch nevkusných a trapných momentů.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Tohle bylo tak blbý, až to bylo vtipný. Ale ne tak vtipný, aby to bylo dobrý.