Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (3 347)

plakát

Mám elektrické sny (2022) 

Chápala jsem o co jde,ale byla jsem zhnusená.Věčně počůraná kočka i sestra Evy ,která očichává sestru,kočku a i sama sebe .všude neskutečný bordel a pomatený fotr a ve finále je i máma nějak chycená. ..běžte s tím do háje.

plakát

V objetí ďábla (2015) 

Pět jen za to,že jsem opět viděla Hawkea.Jinak příběh takovou hodnotu až tak neměl ale beru to pro sebe jako lepší horor které opravdu jinak nemusím. Dobrá zápletka a trochu mi to připomíná jako Me Too.Stačí ukázat a dotyčný  má malér.

plakát

Corpus Christi (2019) 

Opět se mi stalo to ,co už dlouho ne.Šly závěrečné titulky a já jsem zírala na obrazovku,: jakože co jsem to viděla?!Ten příběh toho kluka to mě fakt dostalo do kolen. Kdy z něj ten přiblej systém udělal ve finále zvíře. Bůh tohle vidí??????Systém ,kde na povrchu všichni spínají ruce a pod povrchem bublá odporné bahno..Chci se na to podívat ještě jednou ,ale ten konec asi nedám! Nevím proč, ale tady mi nevadil filtr na kameře.Velmi zdařilá  režie a v první řadě výkon  herce v roli Daniela.Byl neustále  v detailním záběru kamery ,takže ty emoce které hrál, byly fakt famózní .Každé mrknutí oka a záškub v obličeji a i ten poslední záběr s ním, to fakt mělo na Oscara. Poláci cinema fakt umí,ale je jen těžko si vybrat. Dosti se jim tam rozmáhá bezcenný škvár.

plakát

Ivalu (2023) 

v šestnácti minutách příběh nešťastné dívky. A proč to otce nezajímalo. Víc napsat nemůžu. Podmanivá hudba a i hlas vypravěčky.

plakát

Oběť (2022) 

no, já teda nevím o co mělo jako jít (život s určitou komunitou a hlavně mít je v bytě nad sebou, je extrémně náročný ,mírněji napsáno),ale mě to připadlo že máma Irina udělá vše proto,aby získala občanství ČR i pro syna,aby se vyhli tomu ,že by mu za pár let hrozil odvod do armády a tedy výhled na dosti krátký život.To bohužel přináší válka. Tečka.

plakát

Miss (2020) odpad!

jelikož velmi nelibě nesu,že osoba se silně mužskými hormony závodí se ženami a vyhrává...bere jim vlastně jejich soutěž  - tak v tomto tady nevidím nic pozitivního.Splnění snu??Proč nemají svoje soutěže?

plakát

Dialóg s planétou - Živá voda (2019) (epizoda) 

Viděla jsem díl z natáčení na Grand Canyonu a v Norsku.Těžko hledám slova kterými vyjádřila pocity...jednoznačné úžasné záběry !Mám obrovský respekt k vodě a jsem poslední ,kdo by do řeky v tom kaňonu strčil byť jen palec.Nikdy jsem neviděla tak záživný dokument, který se týkal raftingu.Vzpomínky na Jožku Černého  se prolínají s vyprávěním zúčastněných.

plakát

Mlčenlivá dívka (2021) 

Dala bych víc,ale kvůli otevřenému konci jsem si to rozmyslela. Nevím,jaká je sociální politika v Irsku, anebo vlastně byla, ale vidím to černě  pro tu dívenku.

plakát

Detektiv Grace - Blízko smrti (2021) (epizoda) 

Peter James je sám o sobě náročný na čtení ,natož napsat podle knihy dialogy ve scénáři.Tady mi to připadlo jakože : ono to nějak dopadne....Příšerný dabing který už ,klasicky pro Čechy ,přeřvává hudba.V originálu to tak není.

plakát

Přes kosti mrtvých (2017) 

Po zmizení dvou psů začala jízda z kopce do bažin.nechutné scény naprosto zbytečné a navíc dlouho v záběru...Finito.A to docela Poláky vyhledávám - hlavně se jim NĚKDY zadaří krimi.