Reklama

Reklama

Měla to být neškodná rozlučka se svobodou. O několik hodin později je však Michael Neward nezvěstný a čtyři jeho přátelé mrtví. Do svatby zbývají jen tři dny a detektiv Roy Grace, pronásledovaný vzpomínkami na zmizelou manželku, je kontaktován Michaelovou krásnou snoubenkou. Detektiv brzy zjišťuje, že jediný muž, který ví, kde se Michael nachází, nemluví a mluvit nebude. Jeho zmizením totiž může získat víc, než si kdokoli uvědomuje... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Peter James je sám o sobě náročný na čtení ,natož napsat podle knihy dialogy ve scénáři.Tady mi to připadlo jakože : ono to nějak dopadne....Příšerný dabing který už ,klasicky pro Čechy ,přeřvává hudba.V originálu to tak není. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapivo citatelne a obcas i dost naivne s prehnanymi idealmi hlavneho vysetrovatela. Akosi som to nevedel zhltnut v uprave, akou to servirovali. Inak priemerny pribeh. 45% Knihu som necital, ale myslim si, ze chybou je skor slaba adaptacia ako kniha samotna. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Grace se mi teda slušně dostal pod kůži už prvním dílem. Opravdu dobře napínavá krimi se solidním hudebním dokreslením, hutnou atmosférou a slušnými herci. John Simm je skvělý, má charisma a i když to zrovna není bláznivá role Vládce z Doctora Who, tak jsem si ho maximálně užil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama