Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (3 410)

plakát

Star Wars: Vize - Sith (2023) (epizoda) 

Dejte Filonimu na chvili volno a nechte tyhle lidi produkovat dalsi SW serial, prosim. Nebo jeste lepe nechte je udelat celovecerak!

plakát

Operace Fortune: Ruse de guerre (2023) 

James Bond z Wishe? Je mi jasne, o co se Ritchie snazi a kvituju mu to. Ale prece jen na poradnou spionskou variaci nejsou lokace dostatecne exoticke, akcni sceny dostatecne invencni, heisty dostatecne promyslene, zeny dostatecne krasne a rozpocet dostatecne nabobtnaly. A i ten Ritchie jede jen na volnobeh.

plakát

Panoptikum (1981) 

Casty nesvar slasheru, ze zabava zacne az po nudne prvni pulce se nedostavil. Bohuzel zabava zacala az po nudnych dvou tretinach.

plakát

Rocky II (1979) 

Tak stejne rychle, jako Rocky vystoupal na vrchol, tak klesnul zpet na dno a musi znovu bojovat o sve misto. Tentokrat to neni tak scenaristicky pevne sevrene jako jednicka. Ale stale jde o silny pribeh silne postavy, ktere se neda jinak nez fandit.

plakát

Tetris (2023) 

No vida! I dvouhodinove handrkovani o distribucnich pravech muze byt drave natocene, chytre odvypravene a silne zabavne.

plakát

Naostro (1979) 

Syrovy pohled do temne subkultury, kde nam je pruvodcem skvely George C. Scott. Vysledkem je atmosfericky thriller, ktery zanecha neprijemnou pachut v ustech.

plakát

Rocky (1976) 

Strasne cisty film, se skvelym scenarem. Vse tu dokonale slouzi pribehu a hlavni postave Rockyho. Cista krasa.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Tak druhy Shazam je zase takova pohodova komiksovka pro trosku mensi publikum nez zbytek DCU. Sandberg nezapre hororove koreny, nezapre, ze ma remeslo v pazi, jen by to chtelo trosku propracovanejsi scenar. Vsichni maji super rychlost jako Flash, ale pouziji ji jen sporadicky, aby jim zaporak mohl ublizit, kdyz je potreba? A podobne head-scratching momenty.

plakát

The Mandalorian - Season 3 (2023) (série) 

Kdyby doslo ke zkraceni z osmi dilu na rekneme tri, mohlo to byt za plny pocet. Nudily me sidequesty, nudily me camea znamych hercu, nudil me od nikud nikam bloudici Din, nudilo me vecne sledovani malomluvnych panaku v helme. Za finale ale kloboucek.