Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (819)

plakát

Pět let (2022) (seriál) 

Svěží dílko od mláďátek. Pár věcí k zamyšlení se tam určitě našlo. Upřímně nevolno se mi dělalo hlavně z nakladatelky.

plakát

Rod Draka (2022) (seriál) 

GoT jsem zbožňovala, a tohle bylo co? Ne jen slabý, zdlouhavý a nudný odvárek, ale celé to bylo pojato i dosti nechutně (vředy a neustálé přikládání pijavic, mega krvavé a děsivé porody, vypíchávání očí). A když už jsem si jakž takž na Rhaenyru zvykla a zhruba tři díly se mi konečně začaly líbit, vrzli tam od druhé půlky úplně jinou herečku, ke které jsem si 4 další díly nedokázala vytvořit absolutně žádný vztah; změnili ji totiž nejen vzhled, ale i charakter (Daemon naopak zůstal stejný, dokonce ani nezestárl), což se fakt nedělá. Na konci královna Rhanyera však přeci jen začala trochu vystrkovat růžky a pochopila svoji roli, takže další sérii nakonec stejně asi šanci dám.

plakát

Falešný profil (2023) (seriál) 

Jedním slovem: strašné. Nedokážu pochopit, proč si někdo myslí, že tohle někdo chce a potřebuje vidět.

plakát

Zkáza krásou (2016) 

Viděla jsem to trošku po sezóně - přesto nejzajímavější bylo slyšet, jak LB mluvila o Hitlerovi jako o něžném chlápkovi, kterému se líbilo Panenství. Jinak  Helena Třeštíková tomu překvapivě nedodala nic navíc, ani se na nic pořádného nezeptala; jen za ní prostě jela a stihla ji ještě naživu. LB z toho celého posezení vyšla jako chladná, egoistická a sobecká kráva, což nejspíš asi i byla.

plakát

Život pro samouky (2023) 

Viděno v kině se dvěma kámoškama a aperolem, což - jak se ukázalo, byla ideální kombinace (chlápky ani intelektuální přítelkyně na to ve vlastním zájmu neberte - nebude se jim to líbit). Kino bylo jinak úplně prázdné, ale my jsme si vystačily a nasmály jsme se na týden dopředu. A Jana Plodková to zahrála výborně.

plakát

Věrná až za hrob (2022) 

Mám sice pocit, že jsem něco podobného už viděla, ale líbilo se mi to. Scénář se povedl - nechápu, že někdo kritizuje, že to bylo překombinované - o to přece jde. Ale řekla bych, že cílovka jsou jednoznačně ženy po 40. Nikomu jinému se to asi líbit nebude, hlavně ne chlápkům😃

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Tentokrát se s Bearmeedkem neshodnu, pro mě to byl zvláštní a bizár film, který jsem ještě neviděla.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

Nebylo to tak hrozné, jak jsem čekala. K žehlení tak akorát. Název se k tomu nehodil vůbec.

plakát

Jako hrob (2023) (seriál) 

Dávám čtyři hvězdy, protože průměrné to nebylo ani náhodou. Prostě takové španělsky krásně šílené. Mohla bych sice asi mít milion výhrad ke scénáři a jeho ukotveni v realitě, ale připadá mi to zbytečné.

plakát

Matka (2023) 

Dalo se to, ale nic co by mě přikovalo k obrazovce. Můj synek utekl v půlce, na víc ho JLo neutáhla.