Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (96)

plakát

Mastičkář (2023) 

Nezbývá, než Polákům pogratulovat. Prostě umí. Klidně mohla být i delší stopáž.

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Nekonečně dlouhé...no někdy prostě pravdivé příběhy nejsou zajímavé a osloví jen někoho. Já jsem to nebyl. Vidět to 4x abych se zorientoval v postavách a má mysl doplnila souvislosti, jsem vyhodnotil jako ztrátu času.

plakát

Dárek do cely č.7 (2019) 

Já....pláču. Nemám co psát, jdu obejmout mou Ovu, která sladce spí a budu ji tulit celou noc.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Jestli jste neviděli pohádku u které je vám jedno, jestli hlavní hrdina zemře nebo ne, vlastně jestli zamřou všichni pak tohle je ta pravá. Nesoucítím, nevžívám se, nejsem s hlavním hrdinou. Nedodíval jsem se - bylo to prostě příliš sračkoidní.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Při tom co se točí za totální sračky musím říct, že tato pohádka patří mezi ty nejkvalitnější, co nová doba přinesla. Jasně chtěl bych tak něco O statečném kováři, nebo o Jasněnce, ale ta doba je asi už pryč a to co se dnes točí je prostě k breku. Tato pohádka se vrací alespoň trochu kvalitou starým dobrým.

plakát

Princezna Ano (2009) (TV film) odpad!

Viděno jedním okem a musel jsem to vypnout. Konec jsem neviděl, tak nevím jestli ten repující rastaman osahával princezně prsa, ale jako sračkoidní totálně. Pro děti vůbec.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Rozhodně do kina a v max kvalitě. Dal bych i pět hvězd, ale u filmu, kde musí být uměle černoška, japonec, romantika, děti, mizerné herecké výkony a naprosto dementní děj s úplně fatálním koncem, který působí jak pěst na šváb, kterého jste pozřeli při dojídání rakvičky tento film výrazně sráží. Měl to být film pro fandy a pak by to bylo 10/10.

plakát

Trollové (2016) 

Spokojenost. I když závěr je nečekaně slabý, celkově super. Když to srovnám např. s Lichožrouty tohle mě nadchlo mnohem víc. Děj je jednoduchý, zápletka taktéž, ale nešli jste náhodou na animák pro děti? Podařilo se jim u toho pobavit i dospělé - což je nečekané. Jasně, zjistit na konci filmu, že v titulkách je Timrlake,člověku hned dolacne proč to bylo tak barevné a chápu zdejší komentáře s LSD. Já jsem si to opravdu užil, možná se vám animace nezdále kvalitní, ale originální rozhodně byla, nic plyšovějšího tu nebylo a v kině jsem si užíval opravdu každý ten filcový chlup, který spoustu diváků nevidí a v rozlišení 320x160 ani neuvidí. Animace je velmi kvalitní a provedení mistrovské, ale bohužel detaily uniknou těm, co postavy vidí nakresleně nikoliv filcově. Vnímat ty jemné chloupky na uších je super - fakt jsem si to užíval, chce to dobré rozlišení a pro mnohé brýle. Je to prostě určitě film, co musíte vidět v kině s pořádným ozvučením na min full HD. Musím uznat, že se povedl i dubing. Prakticky krom trochu nudnějších posledních 5 min v závěru a mizerné hodnocení na CSFD mě nic nezklamalo a všemu bych dal 5*. Ale už jsem si zvykl, že místní grupa hodnotitelů je "zvlášní".

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

Bezkonkurenčně nejlepší film tohoto roku, hudba a kamera super. Rozhodně pohledám soundtrack. Začátek filmu v baráku drsný a navozující opravdovou atmosféru celého filmu.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) odpad!

Chtěl jsem dát původně 5*, ale ruku na srdce - bohužel nejsem dostatečně zhulenej, abych hodnotil film jako super počin. Omlouvám se za ten výraz, ale Vás - bando zmrdů - si budu pamatovat, protože prosranější čas v kině jsem dlouho nezažil. Vy všichni, hodnotící 2* a víc jedete na drogách nebo vám ho hulila v poslední řadě kámoška u načos? Tohle fakt není seriozně ani špatný film. Tohle je ultimátní sračka a hláška odcházející buchty..tak to půjdeme na třetí díl mě vážně dorazila. Dobrou noc...