Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

První díl strašnej, pak se to rozjede, líbilo se mi to, ale trošku to pokazili tím "mysterioznem", ale aspoň mně to navedlo si něco přečíst o astrálním mimotělním cestování. :)

plakát

V nemilosti (2021) 

Sandru Bullock miluju, takže jsem to žrala, co mi trošku vadilo byly moje pocity po většinu filmu, že ona je ta mrcha vražedkyně a ejhle, bylo všechno jinak.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Mně se to nelíbilo, přijde mně to dehonestující k astronomii a astrofyzice :( . Vím, že to má být komedie, ale mně to teda vtipný nepřišlo. Jediný co tam je přínosný je to, že si každej uvědomí jak důležitý jsou pro každýho prachy a ne důležitější věci a potom lusknutím prstu není nic.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Celkově mám ze seriálu skvělý dojem, tak mě téma chytlo, že teďka pročítám i knížky a láká mě navštívit místa spojená s Vikingy. 4. a 5. série byly trošku slabší, někteří mě tam vyloženě vytáčeli - jako Ivar, kterej se uměl jen chechtat a křičet a Margret, manželka Ubbeho, děsná kráva :), no a v poslední sérii mě potěšilo vidět Flokiho. Nádherná místa, hlavně z Irska, kde se převážně natáčelo! - Tak asi tak mým lajckým okem. :)

plakát

Národní třída (2019) 

Miluju Hynka Čermáka, takže i když film neměl nic moc co říct a žádnou hloubku, pro mě svůj účel splnil, pobavilo mě to.

plakát

Sophiina volba (1982) 

Knížku Sophiina volba jsem na gymplu milovala a až teď, po mnoha letech jsem se dostala k filmu a ten se mi vůbec nelíbil, první hodina a půl pro mě o ničem a konec taky divnej.

plakát

Sociální dilema (2020) 

Pro mě ne moc líbívý dokument, motanice informací, ale že by v tom bylo něco převratného co jsme zatím nevěděli, to bych neřekla.

plakát

Koruna - Série 2 (2017) (série) 

Zase úžasný! Nejvíc mě dostal díl Drahá Jacqueline. :) A tanec v Ghaně!

plakát

Koruna - Série 1 (2016) (série) 

Miluju historii a zvlášť Anglie a britské královské rodiny. Takže za mě naprostá nádhera! Jak role, tak hudba, kulisy, naprostá pecka. Alžběta je tady nádherná, za to vévoda Philip mě mrzí :), samozřejmě nemůžeme brát vše vážně a stoprocentně, ale jistá pravda se na povahách i dialozích určitě objevila.

plakát

Špindl (2017) 

Taky nic moc no.... ale Kohák a Navrátil měli dobrý fóry. :D