Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (692)

plakát

Čarodějnice (2015) 

Zajímavé dilema :) Objektivně mezi  třemi a čtyřmi, přičemž trochu "rozpaky" budí až samotný závěr. Taková Lovecraftova Barva z vesmíru v 17. století.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Pěkný vizuál, výprava a kostýmy jsou klady. Zapory: tuctový příběh o dospívání, kde místo klasičtějších poznávání životních útrap jako je láska, cestování, objevený entusiasmus, zpěv, herectví a nevím, která ještě z provařených struktur z halmarku, je úspěšně pracováno s hrou šachovou. Vlastně hrou ne, o té se doví namlsaný čumil kuloví, spíš figurkama, deskou a projekci na zeď a TA-BLE-TY. Jo a taky se tam občas chlastá a hlavní hrdinka má dilema, jestli kouřit nebo lízat. Filmařsky tuctové, scénáristicky konzumní ... Produkt na jedno odpoledne o šachách a bez šachů. Škoda, tvůrci mohli zvednout nabízenou rukavici a zvolit třeba petanque, člobrdo, černého Petra, Sázky a dostihy, carling či soutež Kdo postaví největšího sněhuláka v létě v pravé poledne. Místo těchto nadupaných akcí šáhli po vyčpělé jistotě, kdy se mohou tváře aktérů zabírat v dlouhých záběrech při čumění do blba a vlastní participace na hře královské  jim i přes totální lůzrovství dává status výjimečných, povětšinou zneuznaných primadon, na které skoro každej hází kabel. ... A to mám ke hře šachová respekt.

plakát

Díra (2019) 

Wau, tak zase po všech různých netflix sračkách Film s velkým F. Beznadějná a na dřeň, tak bych asi nejlíp charakterizoval tuto deprimujicí variaci na dona Quijota. Pecka. Normálně bych dal asi jen 4, ale jednou za čas, proč nepřivřít oko.

plakát

Láska na kari (2014) 

Prázdný, jediné slovo, které mne napadá.

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Vlastně je to taková hloupoučká agitka o vztahu člověka k přírodě... Smrtí patosem, tfuj tajbl.