Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené seriály (7)

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Buffy je úúúžasná! A její sarkasmus je úchvatný! Příběhy jsou napínavé, vtipné a romantické. Jeden z nejlepších seriálu pro teen...

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Super pohodovka, který vám připraví jak úsměvné situace tak i chvíle, kdy vám ztuhne úsměv na rtech! Po Ztracených další inteligentní seriál, na který je radost se dívat. Nejslabší "článek" seriálu je asi rozjezd druhé serie, kde napětí trochu pokulhává.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Seriál, kde jsou zvraty a překvapení nasazovaný s kadencí samopalu...a někdy ještě rychleji!:-) Skvěle propracovaný, skvěle zahraný...špica!

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle jsou moji imaginární přátelé....a mám je rád!

Dexter

Dexter (2006)

Hodnocení jsem tu prásknul hned po první sezóně, ale s komentářem jsem čekal na tu zatim posledni, 4. Shrnu to všechno do kupy, i kdyz bych asi nemel....Dexter je seriálová bomba. První sezónu jsem zkouknul během celého půl roku (!), protože jsem neměl čas a vrátil jsem se k tomu zcela náhodou. Dobře jsem udělal, Ice truck killer byl dobrý tahoun a závěrečné překpvapení mě dostalo. Druhá série pro mě byla ze začátku pěkná nuda, promluvy do Dextrovy duše mě místama otravovaly, ale pak se vše v dobré obrátilo, některé scény se zařadily v mém žebříčku do top 5 a Lila i celé vyšetřování kolem vraha z přístavu mělo neskutečné grády a poprvé jsem si všiml, jak dokážou tvůrci příjemně a nepřekombinovaně zamíchat dějem. To je umění v dnešní době a to nejenom na poli seriálu. Třetí sézonu jsem bral podobně jako tu druhou, asi slabý začátek a pak se to rozjede, ale bohužel celé se to rozjelo hodně pozdě, i když to potom stálo za to. Nové tváře Dextra byly odhaleny a celý MIguel Prado mohl jít do....:) I přesto je toto nejslabší série. A pak je tady 4., ta slavně opěvovaná nejlepší serie. A ono je to pravda. Dechberoucí zvraty, napínavé chvíle, které jste v seriálu doposud neviděli (myslím tím seriálem Dextra), perfektního Trinity a otřesný, šokující konec posledního dílu je kombinace, která zaručila této serii být opravdu jedinečnou. Je toho hodně, co na 4. sezoně vyzdvihnout, ale podstatné je to, že není skoro nic, co bych na serii vytknul. S celým seriálem jsem naprosto spokojený a doufám v to, že 5. serie bude brzy.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Jsem naprosto v šoku, jak dobré a zábavné to bylo. U angláských seriálu jsem zvyklý na takovou tu televizní jednoduchost, ale toto se vyrovná americkým seriálům nejvyššího kalibru (a mnohé z nich i předčí). Jasně, inspirace v Heroes možná je, ale postavy, zápletky, situace a děj je ve skrze originální. Je zajímavé, že postavy, s kterýma bych v reálu nesnel jet dokonce ani v autobuse, mě tady baví, zajímají a hlavně jim dokážu fandit...(při závěrečném dílu jsem měl stejný pocit jako u Dextra, prakticky jsem fandil té zlé straně, protože to ONI jsou ti hrdinové). Jestli smekám kloboukem u Ztracených, že dokázali vymyslet nejmysterioznější seriál všech dob, tady smekám, že dokázali tvůrci roznést do (zatím) 6. dílu takovou sílu a interest, jako zmínění Ztraceni vyplýtvali skoro na 3 sezóny. A to nemluvím, že si tvůrci umí pohrát i v rámci filmových žánrů (první díl je jasný slasher, poslední mi připomínal Lupiče těl nebo Fakultu). Prostě seriál považuju za nutnost, těším se na další serii a poznámka na okraj....já uhádl Nathanovou moc hned v druhém díle...:))))