Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (31)

plakát

Ordinary World (2016) 

Promiň, Billie, ty moc dobře víš, že tě zbožňuju, ale zkrátka více jak tři hvězdičky dát nemohu. Herecké výkony byly fajn, vtípky fungovaly, ale to je tak všechno. Zápletka byla o ničem, v podstatě se tam celou dobu nic moc nedělo. Jsem opravdu zklamaná, vzhledem k tomu, jak dlouho jsem film očekávala, ale i tak se jedná o příjemnou a velmi průměrnou komedii.

plakát

Strašidelný dům (2003) 

Triky a masky celkem povedené, to je ale asi tak vše. Zápletka byla poměrně ubohá. Murphy mi přišel v tomto snímku velmi nesympatický a jeho vtípky tak nějak nefungovaly. Když jsem se pousmála, bylo to hlavně díky jeho filmovým dětem, Murphy zklamal na celé čáře. Jako komedie to nefunguje, strašidelná atmosféra také není tak úplně strašidelná... hvězdička za děti a další za triky.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Celkově byl film velmi povedený, hlavně výkony Willa Smith a Margot Robie! Jediný s kým jsem měla problém byl Joker... Jared mě opravdu nepřesvědčil, působil uměle, komicky, spíše jako parodie na Jokera než samotný Joker. Trochu mě mrzí, že nedostaly více prostoru i jiné postavy než Harley a Deadshot. Určitě by bylo zajímavé, kdyby každý charakter dostal svůj vlastní film. To by bylo ale asi až moc ve stylu Marvelu. Líbilo se mi to, bavila jsem se, bojové scény se povedly, ale ten šašek, co se snažil hrát si na šaška... opravdu ne!

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Asi si budete myslet, že jsem cvok, ale mně se ten "trpasličí humor" vcelku líbil, ke konci jsem se i přistihla, jak se dementně culím a začíná mě film tak nějak více pohlcovat. To ale nemění nic na tom, že zápletka je poměrně slabá a místy nelogická,některé efekty mi také nepřišly příliš povedené. Jedna hvězdička za skvělou Charlize, druhou za kostýmy a třetí za to mé culení, ke kterému mě snímek přinutil (asi vážně nejsem nějak náročný divák).

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Na romantický film je to velmi dobré, celkem věrně se drží knižní předlohy a Emilia se Samem jsou absolutně skvělí...

plakát

Zoolander No. 2 (2016) odpad!

Viděla jsem první půl hodinu a stačilo mi to... něco tak špatného a trapného jsem dlouho nezažila!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Neviděla jsem ani zdaleka všechny díly, spíše na to koukám nárazově, když v televizi zrovna nic jiného neběží. Housův humor naprosto zbožňuji, myslím, že i díky právě tomuto druhu vtipu se tento seriál odlišuje a vyčnívá nad miliony jiných seriálů z lékařského prostředí.

plakát

Vikingové - Série 1 (2013) (série) 

Očekávala jsem od toho malinko více, trochu více akce, nějaký velký zvrat... jinak se jedná ale o povedený seriál. Herecké obsazení je super, po vizuální stránce je seriál opravdu perfektní.

plakát

Hra o trůny - Bitva bastardů (2016) (epizoda) 

Nejlepší epizoda této série! Už jsem si tak nějak říkala, že celá tahle série je vlastně o ničem, nic extra zajímavého se nestalo, nedočkali jsme se žádných zvratů, ale Battle of the Bastards nám to vše vynahradila. Opravdu skvělý díl! SPOILER! Mrzí mě, jak se to vyvinulo s Ramseym, jelikož byl jednou z mých oblíbených postav. Myslím, že absence toho jeho sadismu bude časem znát, celé to tam tak nějak pěkně oživoval... Líbila se mi ta část s Rickonem, to bylo opravdu skvělé! Upřímně, fandila jsem Boltonovi, ale i když jsem nakonec nestála na vítězné straně, díl jsem si užila od začátku do konce. KONEC SPOILERU! Uvidíme, jaké další události nám přinese desátý (a bohužel poslední) díl šesté série.

plakát

Táta je doma (2015) 

Zas tak špatně bych to s touto komedií neviděla... Některé vtípky se opravdu povedly, místy tam sice bylo pár zbytečných scén (motorka v baráku?), ale jako celek to nepůsobí vůbec špatně. Cílem komedie (a tedy i tohoto snímku) je lidi bavit, a já se bavila, nehledala bych za tím nic hlubšího.