Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (992)

plakát

Černé ovce (2006) 

Na tenhle film jsem se hodně těšil, hlavně kvůli traileru, který mě nalákal dokonale. Bohužel samotný film už tak dokonalý nebyl. Těch několik bezvadných (a ujetých) scén decimuje halda nudných minut, který mě nebavily a film jsem byl nucen posouvat dopředu, abych se zase dočkal nějaké akce..Černé ovce jsou prostě Béčko, které zůstalo někde napůl cesty mezi výbornou gore hororovou komedií a nedomyšlenou ptákovinou. Takže průměr.

plakát

Kopačky (2008) 

Taková pohodová komedie se sympatickým Jasonem Segelem...styl pana Apatowa se pozná a mě se líbí, takže v daný koleji může směle pokrašovat..Havaj je pěkný místo :)

plakát

Tunguzská katastrofa (2008) (TV film) 

Karlos80 mi mluví z duše, mě snad zbývá jen tento dokument vřele doporučit, protože pokud Vás tahle superzáhada 20. století zajímá (nebp jste o ní ještě neslyšeli), tak tenhle pořad Vám ji představí dokonale.

plakát

The Simpsons: Family Portrait (1988) (TV film) 

Superstará ukázka z megakultovního seriálu..vtipná. Nic víc, nic míň. PS: animace strašná. Ale to všichni víme :-D

plakát

Byl jednou jeden film: Mechanický pomeranč (2011) (TV film) 

Stanley Kubrick byl divnej pavouk, co točil výborný filmy a chudák McDowell, kterej v Mechanickým pomaranči schytal hlavní roli. Jo, hrát ve filmu je někdy fakt dřina. Masakr.

plakát

Zlo mezi námi (2003) 

Tyhle filmy s šikanou moc nemusim, ale nakonec jsem rád, že jsem zrovna tenhle viděl.Většnou se předháněj, ve kterým bude extrémnější brutalita a nakonec to dopadne špatně..hotovo (myslím samozřejmě ten film..no, víte kterej..). Ondskan je natočen v takovým jakoby hollywoodským, dobře stravitelným stylu. Hlavní hrdina je borec, kterýmu jsem fakt fandil a od začátku bylo fajn, že nebudí dojem úplně zlomeného chudáka, ale chlapíka, se kterým jeho tyrani nebudou mít lehké pořízení. Hlavně konec je výbornej. Pěkný.

plakát

Had a duha: Smrtící voodoo (1988) 

Nakonec dávám "jen" čtyři hvězdy, ale i tak přiznávám, že mě Had a duha potěšil opravdu hodně. Voodoo tematika není zas tak obvyklá, poslední dobou je to jen samej jupír nebo vlkodlak, popřípadě zombies, kterýma nás po mnoho let zásobuje starej Romero, ale voodoo, to už jsem dlouho neviděl. Parádní horor s výbornou tajemnou atmosférou a originálním prostředím z Haiti. Vřele doporučuju..jediné, co to nepatrně kazí je konec, ale to vem čert. Wes Craven zabodoval.

plakát

Poslední mise (2004) 

Je to blbost, ale nepřipadá mi. že by to se Seagalova průměru nějak extra vybočovalo :-D

plakát

Lidé pod schody (1991) 

Pecka! Takovej béčkovej horor, míchnutej ve správným poměru komedií. Co mě překvapilo bylo, že tohle zrežíroval Wes Craven. Spíš bych to typoval na starýho Carpentera..hlavně podle toho malýho černošskýho kluka, kterej furt drsně hláškuje. Ten se vydává s parťákem do jedné vily ukrást poklad, ale netuší že haus obývá rodinka magorů. Horormamá a sadistickej magor v sadomaso obleku alá mrzák v PF, kteří "vychovávaj" jednu normální holku. těžká cesta..hádejte jak to dopadne..peknej kruťák, u kterýho se budete bát a ještě se zasmějete. perfektní kombinace.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Od pradávných dob u nás nevznikl tak dobrý seriál..a co se týče krimi seriálů, tak to už vůbec. Nejhorší na Expozituře je, že je podle skutečné události. To je fakt síla.