Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (206)

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

O hodně velký kus lepší vizuelně i dějově než Apocalipse. Příjemné efekty. Citlivě doplněno o dobrou hudbu, vedle sesterských Avengers je to však pořád trochu 'second class'.

plakát

Ledové království II (2019) 

Za mne top of the pop. Těšila jsem se na to víc jak moje děti. Dojemné, mystické s nápadem na epic journey. Za mě F1 + F 2 to nejlepší od Disney. Konec se trochu nabízel,.ale o tom přeci pohádky jsou.

plakát

Watchmen - Je léto a dochází nám led (2019) (epizoda) 

Věřím, že se to ještě rozzáří. Trochu těžkopádný začátek a změť informací, však jádro stojí za to. Viděli jsme soví vznášedlo z originálu, rohrschachovu masku i klasický barevný podpis.

plakát

Úniková hra (2019) 

Věřím, že nejsem jediná, kdo to vidí jako spojení Saw a Kostky 😏 není to úplně zlé, trochu prvoplánové, nicméně obsazení charismatické 👍

plakát

Nenávist, kterou jsi probudil (2018) 

Poselství 2Paca prostupuje celý film, jeho tvorba byla o pravdě a dodnes inspiruje milióny černých po celém světě. Otázka bílých a černých je v podstatě neřešitelná, protože bílý se snaží napodobovat styl černých, nosí stejné vychytávky, mluví slangem, černí zas nepustí bílé mezi sebe, začarovaný kruh, ze kterého vychází tenhle skvělý námět. I sám 2Pac zemřel kulkou konkurenčního rapera. A pak musím zmínit mladého Smitha v roli Khalila, ten byl prostě fakt krásný a herec má před sebou velkou budoucnost.

plakát

Vdovy (2018) 

Dávám 4 díky Neesonovi a Rodrigese, oba mí oblíbení.

plakát

Ke stolu, děti! (2013) (seriál) 

Přiznám se. jsou tam věci, které ani dospělý neví 😍