Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Bylo, nebylo

Bylo, nebylo (2011)

Takto vypadá nejlepší seriál ze všech. Každý díl trumfuje všemožné filmy stejné tématiky. Říkám si, že by bylo velmi zajímavé seriál shlédnout v jedné a postupné dějové linii.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Zatím hodnotím první 4 díly. No prostě mi to připadá jako velmi dobrá situační komedie. Ale bohužel nic víc. || EDIT: Tak jsem shlédl celou řadu. Ze tří hvězdiček zvedám na 5. Rozhodně ta nejlepší situační komedie! Neil Patrick Harris je úžasný a spolu s Koudym je to nejlepší sitcomová postava. Sranda, dojetí, láska, emoce a zase sranda. Nejlepší sitcom!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Výborná zábava. Málo kdy se mi stává že když se na něco dívám sám, tak se nahlas směji. U Big Bang Theory se mi to stává neustále. "Oni vedle souloží, jak mám teď postupovat? Mám zůstat, odejít nebo mám počkat a přivítat je drinkem?" :-D

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Skvělý seriál plný nápadů, srandy, vážných situací, dojetí, k tomu Elfmanova hudba a ze Zoufalek se stává jeden z nejlepších seriálů vůbec.

Chuck

Chuck (2007)

V tomto seriálu se dokonale propojil humor, akce a romantika. Nádherná agentka a vlastenecký agent hlídají ajťáka obklopeného dementními přáteli a spolupracovníky, starostlivou sestrou a jejím supermužem. Dokonalé.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Vážná parodie, která překonala všechny filmy a seriály, které paroduje.

Dr. House

Dr. House (2004)

Prostě dokonalá oddechovka. Laurie je neskutečný.

Penny Dreadful

Penny Dreadful (2014)

Za 1. naprosto úchvatné herecké výkony. vyzdvihnu zejména Evu Green, která by si zasloužila Oscara (kdyby se dávaly za role v seriálech) a Olly Alexandera, který se objevil je v pár dílech, ale zanechal ve mě velkolepé pocity. Nutno vidět!