Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

No a pak že to nejde!!! Tuto českou seriálovou bombu jsem zhltl, jak se říká, na jeden nádech. Je vidět, že když se jednou za uherák podaří v naší vlasti napsat úžasný scénář, tak ten zbytek přijde nějak sám, protože herce i režiséry na to máme. A výkon Jaroslava Duška? Naprost famózní. Doufám, že je to začátek nové éry a nejen výstřel do tmy-i když z pořádné houfnice!

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Zklamání! Ale těžké zklamání! První tři epizody jsem ještě nějak protrpěl, ale u čtvrté už bouchly saze i mně...Jediné, co to jakž takž drží nad vodou, je zatím herecký výkon Hynka Čermáka. S hodnocením ještě počkám, prozatím 3* za první 3 epizody a odpad! za čtvrtou...to je dosud průměr 2*...Po pěti dílech-mám pocit, že počet vražd v Krušných horách je nejvyšší na počet obyvatel, minimálně v Evropě...scénář naprosto mimo mísu!

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Po první serii nadšení! Syrový, na nic si nehrající, strhující seriál....a když si představíte (po odmyšlení filmařské latiny), že se ty události děly (a zcela jistě někde ve světě dál dějí), přeběhne vám mráz po zádech!

plakát

Pod černou vlajkou (2014) (seriál) 

Sledování přerušeno po cca šesti epizodách...Neskutečná nuda sázející na lesbičky, kozičky a upocená bronzová tělíčka špatných herců...

plakát

To (1990) (TV film) odpad!

NE!NE!NE! Tenhle nejapný pokus o zfilmování Kingova klenotu je bída, dokonce i na TV film. "Hercům" v titulních rolích měli sebrat honorář, protože líp by to zahrál i můj jednooký křeček. Za pokus o český dabing podat žalobu! Kniha byla fantastická - i když jsem od filmu moc nečekal, tak se zařadil mezi top 10 nejhorších zrůdností, které jsem měl tu smůlu vidět!

plakát

Krvavé léto v New Yorku (1999) 

Tak toto byla slabota strašlivá...Hodně dlouho se mi nestalo, abych u filmu, který jsem si sám vybral, čekal na konec jen z principu...A já vůl si to ještě pustil s českým dabingem, který by u tohoto "díla" mohl kandidovat na sajrajt roku. Strašlivost neskutečná!

plakát

Americký sniper (2014) 

Jestli něco amíkům závidím, tak je to přesně to, co bylo součástí závěru filmu...spontánní vlastenectví. Film sám o sobě lepší průměr - neurazí, nenadchne. Dobrá režie, dobrá hlavní role.

plakát

The Bridge (2013) (seriál) odpad!

Tak to je dost špatný vtip! Pustil jsem to i s vědomím, že se jedná o émerický remake skandinávského originálu. Ale sakra práce, proč to kopírují tak kompletně? Je to bohapustá béčková vykrádačka bez chuti, bez zápachu. Prostě hnus...

plakát

Harley Davidson a Marlboro Man (1991) 

Když se na tento film podíváte v tom správném rozpoložení, je to super. Poslední osmdesátkový akčňák se všema klišé, co k tomu patří. "Lepší umřít jako frajer, než žít jako srab..." Mě to prostě bavilo!

plakát

Blikající světla (2000) 

Toto je zkrátka film pro chlapy a to ještě ne pro všechny. Buď se vám zalíbí, nebo ho budete považovat za totálně ujetou ptákovinu. Já patřím do té první skupiny. Zápletka nijak moc originální, ale kombinace severské atmosféry, hereckých výkonů a krásně černohumorných dialogů zkrátka funguje. S každou další minutou filmu jsem se bavil víc a víc. Kdyby toto natočili v USA, bude to nekoukatelná hovadina. Kdyby u nás, bude to ještě horší. Ale takto je to bomba! „Do prdele…to je nádhera!“ „Bacha, stojíš na prcgumě…je tam ještě sos…koukni“ nebo „…a určitě musíš poznat Karsten, Rolfa a Marianne…mají tři děti a všechny mají vodu na mozku!“ Já to žeru!!!