Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Perfektní sitcom o mladých lidech s originálními a velmi mile vtipnými scénami a fórky. Sympatické postavy, které si prostě oblíbíte. Rozhodně doporučuju originální znění.

Přátelé

Přátelé (1994)

Každý je jistě zná, není třeba nějak dlouze rozebírat. Pro mě, člověka, který se moc nenechá ovlivňovat mániemi, je to pořád výbornej seriál, který věděl, kdy má skončit - na vrcholu. Dá se na něj dívat pořád dokola a v českém podání je bez chyby - nejlíp dabovaná "věc", kterou jsem slyšel. (doporučený dabing: česky)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Perfektní kultovní seriál, který mě neomrzí ani po x shlédnutí. Chytlavé citáty, situační vtípky a výborné tipy charakterů, se kterými se dá užít spousta srandy. (doporučený dabing: česky)

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Spojením dvou povedených rodinek vzniká jedna ještě povedenější. Tento seriál se stal neodmyslitelnou součástí mého dětství a vždycky si u něj rád odpočinu.

Kutil Tim

Kutil Tim (1991)

Podle názvu je jasné, o co půjde. Kutil, který rád zdůrazňuje svou mužskou hrdost nejrůznějšími vymoženostmi, je vtipná originální postava. K tomu jeho sympatická manželka, zlobiví kluci, sympaťák Al "flanelovej ďábel" Borland a filosof Wilson.

Raymonda má každý rád

Raymonda má každý rád (1996)

O povedené rodince, zejména rodiče jsou vtipní. Když promluví děda Frank, většinou je to nějaká perla. Opět další seriál vyšperkovaný českým dabingem. (doporučený dabing: česky)