Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Bastardi (2010) 

Kolega Radek99 píše, že Tomáš Mangusek lže, na každém šprochu pravdy trochu, v tomto případě jen trochu, respektive nelže tak úplně. Jsem původně rovněž učitel a upřímně, studentů podobných těm ve snímku je až až, záleží na škole, ale i kraji ČR, rozhodně se nejedná o nějaký přestřelený výmysl. Vím o učilišti v ČR (nechci specifikovat), kde jeden z žáků upálil svého spolužáka, prakticky jen tak, ze zábavy, zde byla naštěstí policie prozíravá a ono "dítě" dostalo basu, tudíž ano, žáci podobní těm ve filmu existují i v naší malé zemičce. Snímek beru jako takové připomenutí si toho, že je třeba být v pozoru...Jinak je film natočený poměrně amatérsky, což však přidává na originalitě.

plakát

Bathory (2008) 

Ale jo, na tohle se dalo dívat. Po většinu času docela zábavné, bohužel bez silně výrazných momentů, kdy se člověku zatají dech a to se od podobného tématu tak nějak očekává. Bohužel jsem nečetl knihu a o Alžbětě Báthoryové toho mnoho nevím, takže nemohu srovnávat se skutečností či legendami. Nic méně pro Česko velký pokrok.

plakát

Batman a fantom (1993) 

Tohle není vůbec špatné, bohužel ubohých 76 minut sráží filmu na kvalitě, Batman i když animovaný si žádá prostě víc, takhle je to tak trochu nasulcované, tím pádem se příběh nemůže pořádně rozvinout. Ale jinak určitě zajímavý příběh, který nenudí.

plakát

Batman - Gothamský rytíř (2008) 

Tak tohle nebylo nic převratného a nijak zvlášť zábavného. Některé pasáže filmu ujdou, jiné ne, totéž platí o grafickém ztvárnění. Doufal jsem v něco temnějšího.

plakát

Bestiář (2007) 

Už to tu bylo hodněkrát, jen se změnil kabát. Klasický Czechbuster :D

plakát

Bez soucitu (2010) 

Travolta dnes pro mě patří ke špičce co se "akčních" hrdinů/padouchů týká a tento film se mi díky němu líbil o mnoho více než by tomu bylo s nějakým rádoby teenage hrdinou jako je například Taylor Lautner, stará škola je prostě stará škola a pokud zde padaly velké ovace ohledně retro filmu Black Dynamite, speciálně mi jde o vyzdvihované svérázné hlášky, tak travolta strčí onoho Dynamita do kapsy jedna dvě a to z velké míry díky dobře napsanému scénáři k jeho roli agenta Waxe. Ostatně scénář tohoto filmu zde někteří hodnotí jako nekompromisní debilitu, ehmm....dobrá, není to žádný trhák, ale na pobavení to vskutku stačí a když si vezmu co se v dnešní době točí za rádoby old school akční filmy, tak tohle je v porovnáni s nimi celkem bomba.

plakát

Bitva o planetu Endor (1985) (TV film) 

Viděl jsem kdysi jako dítě a byl jsem nadšen, dnes by to asi tak žhavé nebylo, ale vzpomínky jsou vzpomínky.

plakát

Boj (2007) 

A já navzdory všem těm kritickým komentářům mohu v klidu říci, že se film povedl, líbil se mi a to dost. Chvílemi jsem měl dokonce pocit, že se koukám na "akčňák" ze starých dobrých časů, kdy byl na vrcholu Van Damme a podobní. Příběh byl z počátku laděn tak, jak už to bylo nejmíň u 1000 filmů (hodný polda pátrá tvrdě po stopách vraha svého kolegy....), ale postupně jsem se nestačil divit. Statham hrál rázně a parádně jako vždy, Jet Li rovněž. Akce dobrá, má to myšlenku i "šťávu".