Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Velice zajímavý seriál, který dokáže člověka vtáhnout do děje. Má vše, co má dobrý seriál mít, respektive slušnou myšlenku, nápad, dobrý děj i spád, pěknou atmosféru a bohužel došlo i na přihlouplé dialogy, které nesmějí v seriálech chybět :) . Tech špatných dialogů sice není mnoho, ale některé jsou opravdu do uší bijící, není jich však mnoho, takže se to dá překousnout. Takže pokud máte rádi upírskou tematiku...určitě se mrkněte!

plakát

Neviňátka (2008) (pořad) 

Vždyť to byla prd*l! Já jen koukal s otevřenou pusou. Tomu musím dát prostě 5

plakát

Chcete mě? (1992) (pořad) 

Ať žije Srstka, hehehehe

plakát

Kotel (1998) (pořad) 

Tohle byla sranda ,hlavně, když se ke slovu dostal nějakej opravdovej mamlas :)

plakát

Život pod vodou (2004) 

Tak tohle mě opravdu hodně zklamalo. Čekal jsem od filmu velkou porci vtipu, parádní zábavu a nějaké to dobrodružství....ehmm, asi jsem někde jinde, protože jsem ve filmu nic z toho nenašel. Wes Anderson má opravdu osobitý humor, který musí asi člověku sednout, já patřím nejspíše k lidem co nemají vkus a mají poněkud jinou představu o humoru, bohužel. Nikomu však neberu, že se mu tohle líbí, to je otázka vkusu.

plakát

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 

O poznání horší než předchozí dva díly. Utrpělo co mohlo, všechno je takové strohé, není zde nic co by nadchlo. Nedozvíme se vlastně ani nic nového. Přesto to nebylo úplně nejhorší a vlastně jsem se ani nenudil. Šlo z toho vyždímat mnohem více.

plakát

Oko dravce (2008) 

Velice svižný a napínavý film, u kterého jsem se bavil a to opravdu nad očekávání! Dejte stranou logiku (pokud se ve filmech moc babráte s detaily a řešíte každou nesrovnalost) a chopte se raději popcornu, tenhle film za to stojí.

plakát

Lovecká sezóna 2 (2008) 

Na video film celkem slušná zábava, není to sice žádná pecka, ale Fifi mě dostal. Nenáročná a příjemná podívaná na zkrácení času, film, který vyloženě uvítáte v chřipkovém období, kdy jste nuceni ležet v posteli.

plakát

Igor (2008) 

Tomuto filmu evidentně chybí reklama, kdyby se kolem něho udělal humbuk jako u filmů Ice Age, Madagascar apod., měl by jistě velký úspěch. Mě snímek rozhodně mile překvapil, fajn příběh, spousta vtipných momentů a originalita.

plakát

Jezero smrti (2008) 

To si snad tvůrci dělají prd*l! V zásadě jde na dnešní poměry o celkem slušný horor, ale ten konec! Co to sakra je??? Kam se podělo nějaké to zadostiučinění, vždyť to prostě nejde nechat jen takhle. Svět sice není růžovej a spravedlnost pokulhává, ale je to film, horor a ke všemu tak natočený, že na konci se vyloženě těšíte až těm hajzlům hrdinka natrhne zadky..Watkins by si měl pustit the Devil's Rejects, pak by to dopadlo možná lépe! Ten konec mě fakt vytáčí.