Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dnes už by se chtělo říci legendární Kotel Jílkové, kam politici nechodili příliš rádi, ale na druhou stranu se jim ani tolik nedivím, protože i když řada z nich by potřebovala vyprášit kožich, to jednání v pořadu a vůbec ten formát byl na tolik postavý na hlavu, resp. na hulákání nespokojenců okol, že se vlastně ani host nedostal k pořádnému vysvětlování. Ovšem dodnes nezapomenutelný Kotel byl se Sládkem. Patrně nejlepší díl, který i dnes stojí za puštění. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbilo, jak je Michaela Jílková bezmocná :-D Jediné co poutalo na ní trochu pozornosti byly prsa a většinou výstřední šaty :-D ... taky jsem se mohl vždycky potrhat míchy, když tam dostal mikrofon nějaký důchodce, který sotva mluvil, nebo koktal nebo mu málem vypadla zubní protéza a po vyslovení jeho názoru následoval bouřlivý potlesk a fandění :-D trochu to připomínalo fotbalový zápas. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pořadů jaké NOVA vyprodukovala. A lví podíl na tom má nekompromisní a sexy Míša Jílková která topila komukoli napříč politickým spektrem. Oponovat, argumentovat a vůbec proti ní obstát dokázal málokdo. Mimoto přesně tohle lidé chtěli vidět - to, jak to někdo těm tlučhubum který si sami volíme dává sežrat. A Jílková jim to dávala sežrat krásně nevybíravě, díky komerčnímu zaměření pořadu mnohem peprněji než neméně schopný kolega Václav Moravec z veřejnoprávní televize. Kotel byl vlastně taková reality show "poduste svého politika" a pekelně bavil...ostatně o ničem jiném než o zábavě ani nebyl. ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle je žumpa. Viděl jsem díl se Sládkem a musím říct, že takový hovada v publiku to svět neviděl. Nedávno jsem viděl rozhovor s Landou, kde se ho moderátor ptal v čem byly devadesátky jiný. On odpověděl, že například nebyly nálepky. Tenhle pořad jeho odpověď naprosto popírá. Říct, že Sládkova strana je neofašistická, to snad ani není možný. V tý době Češi věděli hovno co je nějakej fašismus. Sládek tam ty všechny "sfetovaný anarchisty" jak on sám řek totálně argumentačně rozbil. Krásný vidět, jak si tam z nich Sládek dělal prdel. Hovada z publika mluví o demokracii ale když někdo souhlasí se Sládkem tak patří ke tzv. Sládekjugend - až mi bylo trapně za to hovado. Jílková ať třeba chcípne. Totálně zmanipulovanej, zaujatej pořad vedenej naprosto neprofesionální krávou, která z Novy přeletěla na ČT a je tam doteď. Za tu dobu se nikam neposunula a ještě k tomu je hnusná. ()

Zajímavosti (2)

  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)
  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama