Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Sinister 2 (2015) 

Jedním slovem pohádka.

plakát

Sedm (1995) 

Nejdepresivnější thriller v mých očích.Když si na to občas vzpomenu, je mi pěkně zle, hlavně z toho šokujícího závěru, po kterém jsem řvala snad 2 dny v kuse.Normálně zapomínám, že už jsem nějaký film viděla, ale tohle nezapomenu do konce života.

plakát

To (2017) 

První horor, na který jsem se odhodlala jít do kina...Začátek byl doslova odporný, dostala jsem strach, že děj se bude odehrávat v jednom velkém oceánu krve a že do deseti minut odejdu. Nakonec to byl jen takový malý potůček...Párkrát jsem se opravdu lekla, až jsem povyskočila ze židle a chvilkami koukala radši jen skrz prsty.Dětské postavy mi byly hodně sympatické i s jejich strašáky, kteří dávali filmu ještě větší plus.Pennywise mohl být ještě démoničtější, to přiznávám.Občas předvídatelné, občas nečekané.TO je jeden z mála koukatelných hororů za poslední dobu vůbec.Pro mě růže mezi trním.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Sice slabý příběh, co se dá skvěle předvídat, ale jinak příjemná, hláškama prošpikovaná pohádka.Bílá jako neherečka mě tam pěkně nas*ala a Kerekes leze i do pohádek?Děs.Takže 4 hvězdy.

plakát

Deadpool (2016) 

Skvělé od začátku do konce.Vtipné, akční,romantické,originální,prostě bomba.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Slátanina.Nic se tam nedělo,vtipné maximálně 3 hlášky.Nezaujalo.Česká filmová scéna jde krutě do pr****

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Za mě určitě jedno velké zklamání...Nepromyšlené,uchvátané,dějově prázdné a nudné.Tohle se nepovedlo.Mimochodem dost nadhodnocené.

plakát

V hlavě (2015) 

Největší oslovina,co jsem viděla,sorry....Pustila bych to jen malým dětem,které ještě nerozumí slovům a koukají na všechno,co zrovna běží.Děj úplně o ničem.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Prvních 15 minut mě šíleně nebavilo...pak to docela šlo.Sympatičtí padouchové,žádný trapný humor.Chtělo by to přidat na akci,dalo by se z toho vytáhnout víc.Ta odporná láska Jokera a Harley byla kouzelná :D Na filmu mě ale neskutečně vytáčela postava El Diabla.Uznávám docela zajímavé zpracování...Miluju Smithe,přesto průměrné a odfláknuté.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Po shlédnutí se cítím se jak sjetá,díky :D Měla jsem chuť si vzít plyšáka,zachumlat se do peřin a chovat se jako dítě :D Nejlepší....Bééééé