Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (39)

Drag Race México

Drag Race México (2023) (pořad)

Mexické drag queens se setkávají v soutěži Drag Race México, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první mexickou Drag Race superstar. Pořad uvádí Lolita Banana, bývalá soutěžící z Drag Race France, a Valentina, hvězda původního amerického RuPaul's Drag Race.

Drag Race Sverige

Drag Race Sverige (2023) (pořad)

Švédské drag queens se setkávají v soutěži Drag Race Sverige, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první švédskou Drag Race superstar.

Drag Race Belgique

Drag Race Belgique (2023) (pořad)

Belgické drag queens se setkávají v soutěži Drag Race Belgique, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první belgickou Drag Race superstar. Pořad uvádí Rita Baga, bývalá soutěžící z Canada's Drag Race.

Eating Out

Eating Out (1993)

Muž sedí sám ve zchátralém bistru a vychutnává si spálené hranolky a burger. Dva příchozí lidé vyruší majitele bistra ve vaření a hosta, který je přímo uprostřed večeře...

Severní moře v plamenech

Severní moře v plamenech (2021)

Nedaleko norského pobřeží se zřítí ropná plošina se všemi dělníky. Vedení ropné společnosti kontaktuje mladé výzkumníky Sofii (Kristine Kujath Thorp) a Arthura (Rolf Kristian Larsen), aby se vydali ke zřícené plošině a pomocí podvodní sondy našli přeživší. Místo toho ale zjišťují, že za pádem plošiny je něco úplně jiného a mnohem vážnějšího...

Drag Race Philippines

Drag Race Philippines (2022) (pořad)

Filipínské drag queens se setkávají v soutěži Drag Race Philippines, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první filipínskou Drag Race superstar. Pořad uvádí herec a komik Paolo Ballesteros, který zasedá v porotě společně s Jiggly Caliente, bývalou soutěžící z RuPaul's Drag Race, a filipínskou moderátorkou KaladKaren.

Drag Race France

Drag Race France (2022) (pořad)

Francouzské drag queens se setkávají v soutěži Drag Race France, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první francouzskou Drag Race superstar. Pořad uvádí Nicky Doll, bývalá soutěžící z RuPaul's Drag Race.

Noc vlků

Noc vlků (2008)

V talk-show norské televize ABC začíná diskuze o Čečensku. Avšak z čečenských hostů se vyklubají teroristé, kteří si vezmou všechny ostatní lidi ve Studiu 2 jako rukojmí. Požadují svobodné Čečensko, peníze, autobus na letiště a přistavené letadlo. Také chtějí, aby se vypnutý přenos obnovil a začaly ho vysílat i ostatní světové televizní stanice. Vše se ale zkomplikuje, když policie zahájí akci a policejní vyjednavač se pokusí o první kontakt...

Arveoppgjøret

Arveoppgjøret (2022) (pořad)

Siri Kristiansen pomáhá rodinám při rozdělování dědictví – při procesu, který může znepřátelit všechny členy rodiny proti sobě.

RuPaul’s Drag Race UK vs The World

RuPaul’s Drag Race UK vs The World (2022) (pořad)

Do světa vyplouvá první celosvětový Drag Race spin-off, RuPaul's Drag Race UK Versus the World. Devět světových drag queens se utká o titul první celosvětové vítězky Drag Race. Musí zapojit své charisma, jedinečnost, výdrž a talent a dokázat, že na to mají! V porotě tradičně zasedá RuPaul, Michelle Visage, Graham Norton a Alan Carr.

Nelidská

Nelidská (1924)

Claire Lescotová (Georgette Leblanc) je zpěvačkou a bydlí ve velkém paláci, kam se ji chodí dvořit mladí muži. Jedním z nich je také Einar Norsen (Jaque Catelain), který Claire vyzná náklonnost a ta ho odmítne. Einar ji uvědomí, že pokud o něj nemá zájem, není pro něj na Zemi místo. A stane se tak, kdy Einar spáchá sebevraždu sjezdem auta ze srázu. Lescotová se zprávu dozvídá a je na cestě do márnice, kde musí Einara identifikovat. Co když ale muž v márnici není Einar?

Před puškami cowboyů

Před puškami cowboyů (1917)

Konec 19. století, Dálný západ. Farmář Sims je chovatelem dobytka Flintem (Duke R. Lee) odstřihnut od dodávky vody. Proto Sims posílá svého syna Teda pro vodu k řece, která se nachází na již zabraném území. Každý, kdo vstoupí, bude zastřelen. Stejný osud potká také Teda (Ted Brooks). Flint vysílá Cheyenneho (Harry Carey), aby vyřídil účty i se zbytkem farmářovy rodiny. Když k nim dojde a objeví čerstvě vykopaný hrob, rozhodne se změnit strany.

Queen of the Universe

Queen of the Universe (2021) (pořad)

Mezinárodní Drag Race spin-off přichází s novým konceptem soutěže. Nejtalentovanější světové drag queens musí ukázat své pěvecké dovednosti, aby se staly první mezinárodní Drag Race superstar. Moderuje Graham Norton po boku poroty skládající se ze světových celebrit.

Drag Race Italia

Drag Race Italia (2021) (pořad)

Italské drag queens se setkávají v soutěži Drag Race Italia, aby dokázaly svůj talent, nadání, smysl pro módu a charakter, které jsou potřeba pro to, stát se první italskou Drag Race superstar.

To fluer i ett smekk

To fluer i ett smekk (1973)

Do města přijíždí cirkus a s ním i Bobla (Iver Hole). Je to starý známý policie a snaží se začít nový život jako vzpěrač v cirkuse. Jednoho dne objeví papouška Claru v otevřeném okně slečny Jacobsenové (Solveig Johnsen). Nemůže si pomoci a ukradne ho. Slečna Jacobsenová, která je nemocná a leží v posteli, uslyší Clařin výkřik, ale nic jí nepřipadá podivné. Krátce poté, co se Bobla odplíží, přijíždí Yngve (Yngve Sandboe) s Turidem (Hilde Simensen) a poníkem Caesarem, kteří se rozhodnou hledat papouška Claru vyděšené slečny Jacobsenové.

Full utrykning

Full utrykning (1971)

V malém městě se šíří podezření, že v okolí pašují drogy. Anne-Carine (Anne-Carine Skau) a Nikke (Kjell Ryen) pomáhají místnímu policejnímu šéfovi Baldriansenovi (Kristian Henriksen) – aniž by o tom Baldriansen věděl – vyšetřit, odkud droga pochází. To vede děti k mnoha obtížím. Policista Baldriansen se o případu dozvídá na poslední chvíli. Jako vždy se mu ve městě dostává dobré pomoci od velitele hasičů Røykholda, pekaře Solheima, řezníka Berga a mnoha dalších. Všichni se společně vydávají najít darebáky na nové lodi hasičské služby.

Line

Line (1961)

Špatný duševní stav vyřadil mladého námořníka Jacoba (Toralv Maurstad) ze služby a ten se přesouvá do Rotterdamu. Lékař mu poradí, aby jel domů do Norska a promluvil si se svým otcem (Rolf Christensen), jehož tyranie jsou příčinou jeho duševního stavu a duševní nemoci jeho matky (Rønnaug Alten). Jacob, který nemá peníze, však místo návštěvy otce hledá svého starého přítele Gabriela (Henki Kolstad), který mu poskytne pokoj. Tam se Jacob uklidní a začne psát knihu. Jacob se náhodou setkává s Line (Margrete Robsahm), do které byl velmi zamilovaný, než odjel na službu na moři. Ta ho pozve na divokou párty k Laffenovi (Atle Merton). Na večírku Laffen poníží Jacoba, přesto se Line drží Jacoba a zůstávají spolu.
Později si Line začne myslet, že otěhotněla, a pohádá se s Jacobem, protože chce potrat. Jacobův otec mu pošle šek, aby se s Line usmířil, avšak Jacob se nevzdává. Nakonec Jacob šek přijímá a odjíždí s Line na dovolenou na lodi. O prázdninách slaví narozeniny Line, kde jsou informováni, že byl Laffen zraněn při autonehodě. Oba se odloučí, a proto se Jacob opije a uslyší, že právě Laffen byl první milenec Line. Jacob v zoufalství začne chodit s jinou dívkou na lodi. Když se Jacob vrátí, má s Line velkou hádku a téměř ji udusí. Jacob konečně vyhledá svého otce a znovu se vydává na moře.

Psychedelica blues

Psychedelica blues (1969)

Příběh sleduje čtyřdenní dobrodružství mladé dívky Lissy (Kjersti Døvigen), která dostane touhu po rozvoji a objevování světa. Pochází z velice formální rodiny, přičemž je její otec politikem. Lissy sklouzne do prostředí, které je jí zcela cizí, k jazzové kapele The Blue Bells. Zde se seznámí s Lilleguttuem (Finn Kvalem), který je příslušníkem gangu a dealerem drog. Lillegutt je cynický a inteligentní humanista, který rezignoval na společnost pokrytců. Skrze něj Lissy otvírá své oči před bariérami formálního a reálného světa.

Same ællin

Same ællin (1971)

Snímek dokumentuje domorodé Sámy (Laponce) na území Skandinávie.

Skadeskutt

Skadeskutt (1951)

Architekt Einar Wang (Carsten Winger) žije ve zdánlivě šťastném manželství se svou ženou Else (Eva Bergh), ale něco jim chybí – potomek. Není jisté, k čemu lze neplodnost přičíst, ale jisté je, že Einar v mládí přišel o přítelkyni v důsledku nešťastného potratu, při kterém zemřela. Einar tím evidentně velmi trpí. Dokonce se cítí jako vrah, z čehož se vyvinou jeho následné deprese. Pokouší se o sebevraždu, ale je na poslední chvíli zachráněn a umístěn na psychiatrii. Zde prochází současnou moderní léčbou a vykazuje určitý pokrok. Blízký přítel a lékař páru, Dr. Rolf Lunde (Gunnar Simenstad), se Else svěří, že se Einar stal sterilním, o čemž Einar ani neví. Avšak Dr. Lunde má představu, že pokud se Einar stane otcem, bude zcela zdravý. Nakonec se společně s Else dohodnou, že Else uměle oplodní a nechají Einara věřit, že je dítě jeho vlastní. Když Einara propustí z psychiatrie, je šťastný, ale nakonec přijde obava, že dítě, malý Einar, zdědí jeho deprese.

Reklama