foto

RuPaul

  • nar. 17.11.1960 (58 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Psí detektiv
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular (TV film)
2016 Hurricane Bianca
2008 Another Gay Movie 2: divoká jízda
2007 Starrbooty
1996 Bradyovi 2
Red Ribbon Blues
1995 Bradyovi
Modlitba za matku (TV film)
Tři muži v negližé
Vztek
1994 Crooklyn
1992 Inferno (TV film)

TV seriály

2019 Grace and Frankie (TV seriál)
The Squat (S05E02)
The House (S05E01)
2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
Zviřátka (TV seriál)
So You Think You Won't Treason?! (S03E09)
Simpsonovi (TV seriál)
Werking Mom (S30E07)
2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (7)
Zviřátka (TV seriál)
Humans. (S02E05)
BoJack Horseman (TV seriál)
Underground (S04E07)
Broad City (TV seriál)
Bedbugs (S04E09)
Abbi's Mom (S04E05)
Twaining Day (S04E02)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Thang (S02E01)
2015 Harvey Zobák (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
2011 Podvodníčci (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Choice (S02E24)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Royal Heist (S07E03)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Javelin Catcher (S01E05)
1995 Herkules (TV seriál)
In the House (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom
2016 Dragged - a.z.
1992 In the Life (TV seriál)

TV pořady

2019 The World's Best (TV pořad)
2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
Dancing Queen (TV pořad) - a.z.
The 70th Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Skin Wars: Fresh Paint (TV pořad)
2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Skin Wars (TV pořad)
The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Drag Race: Untucked! (TV pořad)
RuPaul's Drag U (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1996 The RuPaul Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Starrbooty
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace