foto

RuPaul

  • nar. 17.11.1960 (59 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Někdo skvělý
2018 Psí detektiv
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular (TV film)
2016 Hurricane Bianca
2008 Another Gay Movie 2: divoká jízda
2007 Starrbooty
1999 Vždyť já jsem roztleskávačka
1996 Bradyovi 2
Red Ribbon Blues
1995 Bradyovi
Modlitba za matku (TV film)
Tři muži v negližé
Vztek
1994 Crooklyn
1992 Inferno (TV film)

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
Fort Worth (E09)
Baton Rouge (E08)
další epizody (10)
The Vivienne Takes on Hollywood (TV seriál) - a.z.
2019 Archibaldovy velké plány (TV seriál)
The Bravest Knight (TV seriál)
Grace a Frankie (TV seriál)
Squat (S05E02)
Dům (S05E01)
2018 An Emmy for Megan (TV seriál)
Zviřátka (TV seriál)
So You Think You Won't Treason?! (S03E09)
Simpsonovi (TV seriál)
Máma v sukních (S30E07)
2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (7)
Zviřátka (TV seriál)
Humans. (S02E05)
BoJack Horseman (TV seriál)
Podzemí (S04E07)
Broad City (TV seriál)
Bedbugs (S04E09)
Abbi's Mom (S04E05)
Twaining Day (S04E02)
2 $ocky (TV seriál)
A projížďka parníkem (S06E12)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Thang (S02E01)
2015 Harvey Zobák (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
2014 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Makes a Pilot (S02E01)
2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Incident (S03E16)
2011 Podvodníčci (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1999 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica Plays House (S02E14)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Choice (S02E24)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Královská kořist (S07E03)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Javelin Catcher (S01E05)
1995 Herkules (TV seriál)
In the House (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)

Dokumentární

2019 Trixie Mattel: Moving Parts
Wigstock
2018 The Advocate Celebrates 50 Years: A Long Road to Freedom
2016 Dragged - a.z.
1992 In the Life (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Taylor Swift - You Need To Calm Down (hudební videoklip)
2018 RuPaul ft. Shangela, Trixie, Kennedy & Bebe - Kitty Girl (hudební videoklip)
2012 RuPaul - Glamazon (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Starrbooty

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
Fort Worth (E09)
Baton Rouge (E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Dallas (E10)
Pittsburgh (E02)

Host

TV pořady

2020 RuPaul's Secret Celebrity Drag Race (TV pořad) - mod.
2019 71st Primetime Emmy® Awards (TV pořad)
RuPaul (TV pořad) - mod.
RuPaul's Drag Race UK (TV pořad) - mod.
The World's Best (TV pořad)
2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
Dancing Queen (TV pořad)
The 70th Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Skin Wars: Fresh Paint (TV pořad)
2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Skin Wars (TV pořad)
The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 RuPaul's Drag Race: Za oponou (TV pořad)
RuPaul's Drag U (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1996 The RuPaul Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 RuPaul ft. Shangela, Trixie, Kennedy & Bebe - Kitty Girl (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce