Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (648)

plakát

Vratné lahve (2007) 

Mě se ten film prostě vůbec nelíbil.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Tak já nějak nevím - na jednu stranu fajn scény s letadly, na druhou stranu neskutečná debilita. A na konci okopírované Star Wars a likvidace hvězdy smrti. A protože netrpím vůbec žádnou nostalgií po stejně pitomé jedničce, jejíž jediná zásluha je, že díky její do nebe volající blbosti vznikly skvělé Žhavé výstřely tak hlavně za Vala Kilmera a pořád krásnou Jennifer Connelly dám za dva.

plakát

Krok za krokem - Slabší pohlaví (1995) (epizoda) odpad!

Totálně odpadní díl. Ta šaškárna s těhotným Frankem a JT je neskutečně trapná. A je to i hloupě natočené. Za prvé - Frank se nikomu nesmál, proč ho tedy ponižovat? Za druhé - těhotná je Carol, Diana ví o těhotenství ten samý prd, co ti dva bambulové. Za třetí - pokud by chlapi byli těhotní, museli by to vydržet, stejně jako ženský.  Za čtvrtý - Pokud má chlap nadváhu třeba 50 kilo, taky se nezhroutí. Prostě trapárna.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Jenom 62%? Inu to musel Waititi hnout pořádně žlučí místním fanatickým vyznavačům komixových ptákovin. Ti sebe i komixy berou smrtelně vážně a on jim tahle sestřelil jejich nebe. A přitom to udělal parádně, dlouho jsem se tak nepobavil. Je tam vlastně všechno. Humor, dojetí, akce, i to pošahené komixové hrdinství. Jenom je na tom moc znát přístup Waititiho ke komixům. Prostě odlehčená zábava. Díky za Taika a jeho přístup. Natálka je krásná i když hraje člověka na konci své cesty. Chris podává výborný sebeironizující výkon, a Christian je konečně pořádný a uvěřitelný záporák ( i když - je to opravdu záporná postava ? ). Russell je ve svém krátkém výstupu opravdu boží, ten si to fakt užil. Za mě plný počet.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Bezva nápad na film. Provedení i kamera pěkné, občas jsem úplně cítil tu závrať, kterou bych měl být tam. Možná jediná výtka - mohlo to být kratší, ale to je problém všech filmu z poslední doby. Samozřejmě nedokáži posoudit, co je tam špatně po horolezecké stránce, neb nejsem lezec natož horolezec. Překvapilo mě, kolik je tady horolezců a zvláště ze Slovenska. Z některých jejich komentářu to vypadá, že se k nim jezdí učit i nepálští šerpové. Inu Vysoké Tatry formují naše ( moje tedy ne ) bývalé bratry.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Nevím jakou trhlinu způsobil Doctor Strange v realitě, ale mě způsobil tenhle film velkou trhlinu při jeho sledování. Bylo to tak zábavné, že jsem místy usínal. Nebýt tam stále sexy MILFka Marisa, tak nebylo na co koukat. A ta dostala v půlce filmu panelem do kebule, což je škoda. No prostě - za mě to bylo nudné a nezáživné.

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Jak tohle může být hodnoceno jako nejhorší díl série nechápu. Tohle je podle mě nejlepší díl. Ale nejspíše jenom podle mě. Inu jsem rebel.

plakát

Moonfall (2022) 

Neuvěřitelné i na poměry Emmericha. Tyhle dialogy snad splácal při silvestrovský pařbě. Něco tak neuvěřitelně pitomého nemohl člověk při smyslech a za střízliva stvořit. Jedna hvězdička za to, že  na to dokázal sehnat finance.

plakát

Naughty Nurse (1969) 

Dobrá ujetina s krátkou stopáží a zajímavým koncem.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Plné logických nesmyslů a do nebe volajících pič..vin. Ale překvapivě docela zábavné a svižné tempo vyprávění, návrat starých známých a celkem hezké efekty. Tož nakonec jsem tomu dal čtyři hvězdy a konstatuji, že je potřeba vypnou mozek a jenom se bavit. Jen tak mimochodem Laura Dern jednoznačně tvor budící svou vyzáži větší strach než předpotopní naklonovanci.