Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 859)

plakát

Prokletí (2021) 

53 %. Nuda a žádná atmosféra. Poučení - nezabíjej cikány, budeš proklet. Filmy "Hon na bestii" nebo "Ospalá díra" jsou minimálně o dva levely výš.

plakát

Vánoční tajemství (2019) (seriál) 

65 %. Zajímavá byla postava Petera - zkurvený levicový revolucionář terorista. Toto v Německu vzkvétalo v 70. letech a dnes to sedí v evropském parlamentu. Všechno to jsou marxističtí eurobolševici k smrti nenávidící kapitalismus a západní společnost vzrostlou na křesťansko-židovských základech. A my se z toho prostě neponaučíme. Tak dlouho budeme ty kurvy tolerovat, až zjistíme, že se nám naše civilizace rozpadla pod lenivými a zhýčkanými pupky.

plakát

On se bojí (2023) 

27 %. Chtěl jsem dát dvě hvězdy za to, že jsem vydržel přes půl stopáže. Jenže dvě hvězdy dávám od 41 %. Celkově si myslím, že toto je typ filmu, jehož hodnocení by se mělo odvíjet od zhlédnuté doby. Nebo spíš by měli být hodnoceni diváci za výdrž. Pokud totiž vydrželi tuto tříhodinovou torturu, mohli by pracovat ve speciálních jednotkách, protože se dá soudit, že vymazáni jsou na to dost. Takto afektovaný film s nezdravě dlouhou stopáží může natočit skutečně nemocný člověk. Navíc když zvážím, kolik v tom ubičoval peněz...