Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Drama
  • Akční

Recenze (22)

plakát

Dlouhá míle (1989) (seriál) 

Poprvé jsem tento seriál viděl v roce 1997 , bylo mě tehdy 12 let a byl jsem naprosto nadšený , každý týden hltal další a další díl. Strašně sem fandil Ondrovi Veseckému , aby se vrátil zase na vrchol. Sám jsem taky aktivní závodní běžec a proto tento seriál miluju do dneška . Bravurní režie též skutečský rodák Jiří Adamec.

plakát

Zátopek (2021) 

Silný příběh poctivě zpracováný, Václav Neužil naprosto fenomenální. Pro mě je to  srdeční záležitost, protože sám jsem závodní běžec , spoustu běžců z filmu znám osobně nebo alespoň podle vidění . Zátopek zůstane navždy nepřekonanou legendou.

plakát

Malá velká liga (2023) (seriál) 

Celkem to baví, Marek Němec se s rolí kopačky celkem věrohodně zžil.

plakát

Setkání s hvězdou - Jana Hlaváčová (2012) (epizoda) 

Naprostý mistrovství Jany Hlaváčové v hlavní roli. Škoda , že ji zhoršující se zdraví nedovolilo přidat ještě další role.

plakát

Casting na lásku (2020) 

Říkal jsem si, že tohle mě asi moc bavit nebude , ale dál jsem tomu šanci a nakonec vůbec nelituji. Vtáhlo mě to ,  děj celkem svižně odsejpal a ten konec je skoro jako v pohádce.

plakát

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) (seriál) 

Naprosto nesouhlasím s tak negativními reakcemi jiných uživatelů. Seriál samozřejmě nemůže dosáhnout kvalit předchozí série , ale pořád jde o nadprůměrnou záležitost. Kdyby to nebylo pokračování předchozí Arabely , ale samostatný pohádkový seriál  , byl by to TOP... Některé věci jsou ve druhé Arabele velice nápadité...

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Naprosto nadčasová záležitost , doslova národní poklad svého žánru. Kdysi už jako dítě jsem byl tímto pohádkovým příběhem úplně pohlcen a na tom se postupem času vůbec nezměnilo. Možná vrchol tvorby Macourek - Vorlíček

plakát

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) 

Tohle je jedna mejch nejoblíbenějších komedií. Herecký koncert všech zúčastněných,  zajímavé kresby Káji Saudka a dokonalá režie Oldřicha Lipský.Na tento film se dá dívat pořád dokola...

plakát

Živé terče - Epizoda 2 (2019) (epizoda) 

Konečně napínavé krimi , kdy se znuděně nekoukám na hodinky , aby byl co nejdříve konec. Snad jen odhalení pachatelů pro diváka mělo přijít až ve třetím díle.