Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie

Recenze (478)

plakát

Yoga Hosers (2016) 

Na tohle nemám u sebe dobrý matroš. 1 hvězdička za nápad s figurkama a maníka co vypadá jak zmutovaný Jason z Pátku 13. Rozpočet tipuji tak 50 dolarů více to nebude ani náhodou. Johnny Depp by se měl nad sebou zamyslet a ukončit kariéru na takové srance je ho škoda.

plakát

Bornless Ones (2016) 

2 páry a jeden postižený kluk jeden na chatu, kterou koupily. Chata je, ale plná démonských symbolů o kterých zjistí,že vedou k démonovi,který léčí nemocné. Tak ho ten postižený kluk vyvolá s tím, aby mu pomohl. Samozřejmě se to zvrtne a začnou umírat. V rámci žánru lepší průměr herci v pohodě nic světoborného, ale dá se to přežít. Potěšil i konec a trochu gore. Když pominu absenci scénáře (proč tam nikdo sebou nemá nabíječku na mobil nebo čtou si o tom démonovi a druhý den začne ten postižený kluk chodit to jich nenapadne souvislost o tom, že ten chlápek z realitky co jim ten barák prodal je přirozený asi jako sníh v Somálsku nemluvě) tak se to dá.

plakát

Pokáč - Co z tebe bude (2016) (hudební videoklip) odpad!

Od Pokáče se mě líbilo Vymlácený Entry, ale tohle je sračka i klip je sračkovitý.

plakát

Sook-San-Wan-Glub-Baan (2016) 

Ze začátku to vypadá zajímavě chlápek se probudí v nemocnici poté co ho přejelo auto a neví kdo je. Pak se jednoho dozví, že otec jejich rodiny spáchal sebevraždu poté co jeho firma zbankrotovala. Tak se vydá do toho domu a objeví svou rodinu. Ona, ale jeho rodina je trošku jiná a on než to zjistí tak se z tama nemůže dostat. Ze začátku se to dalo, ale pak si asi režisér řekl, že filmů o ztrátě a nalezení identity je už hodně tak tam začal rvat čarodějnici prokletí časovou smyčku převtělování a podobné sračky. Navíc časem jsem se v tom úplně ztratil a zhruba od půlky už jsem se nudil a čekal na pointu. 40 procent za děti co nejí zeleninu u jídla a za tu znetvořenou holku.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Oproti prvnímu dílu, kterému jsem dal odpad zlepšení. Prvních cca 50 minut je docela koukatelných pak je to slabší. Jsou zde některé scény, které snad rozvedou ve 3 díle ta stalkerka, pád vrtulníku byl to pokus o atentát nebo jen nehoda. Přibylo více erotických scén cca 4 a celkově mě to příjde více romantičtější než předchozí díl. Další věc co potěšila je umístění songu z soundtracku do filmu a ne jak minule, že hlavní song daly až na konec a do titulků. Naopak to kazí pokus o humor (pokud se nepletu v jedničce měl požadavky co chtěla, aby jí nedělal to tam určitě neměl zahrnuté venušiny kuličky že) a celkově i gradace příběhu. 40 procent P.s. nově Christian asi vlastní teleport jelikož přežije pád vrtulníku cestou do Portlandu,aby se za pár minut poté ocitl nezraněný opět u Anastacii a to bez mobilu, ale hlavněže měl dárek od ní to je důležité.

plakát

Masakr na střední škole (2003) 

Tohle se dá brát od začátku jako nechtěná komedie. Korunu tomu nasazuje jeden kluk na vozíčku, který je rychlejší než padouch na motorce :-)

plakát

Ratter (2015) 

Přiznám se, že jsem čekal více. Už, když jsem o filmu poprvé četl mě to zaujalo a docela jsem se na to těšil bohužel zklamání. Přitom téma není špatné,ale zpracování je tragické (čekal jsem nějakou gradaci děje, že ji bude třeba vydírat posílat její masturbační video na net a podobně on se zmohl jen na několik sms a na závěrečný útok) přes 70 minut se dívat na jednu ženskou, kterou zabírá kamera z několika úhlů časem omrzí. Poprvé jsem to zaspal někde tak v půlce podruhé jsem to už shlédl celé a kdybych to zaspal nic se nestane. Zachránil by to konec to by, ale musely vysvětlit kdo jí co udělal jak jí to hackl a co se sní stalo na konci je sice dodatková scéna kde jsem čekal, že to vysvětlí třeba, ale je tam kulové. Naopak oceňuji nápady, že si hned nechala vyčistit počítač a poslat nový telefon (nabízí se otázka jak jí mohl hacknout nový telefon, ale budiž nechám to plavat) 40 procent více nejdu

plakát

Sto krvavých akrů (2012) 

Já myslel, že to bude horor a ne podělaná romantická komedie kdybych chtěl ji pustím si Bridget Jonesovou.Takže dva maníci mají firmu s hnojivy na výrobu používají mrtvoly. Jednoho dne se jednomu z nich zadaří a najde nejprve v kamionu chlápka v bezvědomí a pak sebere 3 stopaře (2 chlápky a ženskou), kteří stopují cestou na jakýsi hudební festival. Doveze si jich do té továrny s tím, že jich narvou do drtičky a bude z nich hnojivo. Po toto je to v pohodě, ale co se pak děje to mě hlava nebere. Takže oni tam můžou umřít jeden visí několik hodin nad tou drtičkou a světe div se první věc co ho napadá je řešit to s kým vším ta jeho ženská šoustala. Ta ženská pro změnu místo, aby se snažila zachránit (ze začátku se ještě o to snaží pak na to dlabe) tak se snaží svést jednoho z těch maníků z té firmy a kdyby mohla spí snad i s celou Austrálií. Ten třetí z nich má asi nejvíce inteligence jelikož jediný uteče, ale jelikož je to idiot (použiji slabší slovo,abych moc nenadával) a předtím se zhulil tak ho chytí a ustřelí mu kus ruky. Na konci máme happyend kdy jeden z té firmy požádá tu ženskou o ruku nad drtičkou a zbytky svého bratra. 40 procent za první část za první vraždu a za humor.

plakát

Rupture (2016) 

A pointa je jako kde asi nikde jak na to hledím? René je jednoho dne unesena jakýmasi lidmi, kteří ji spolu s dalšími drží v jakési budově. První se jí vyptávají jestli chce děcka jestli přečte poslední řádek čeho se bojí a podobně a pak na ní zkouší vlastní metody s tím, že když se promění tak ji propustí. Ona totiž René není člověk, ale mimozemšťan. 40 procent za ty scény s pavouky a pěkného hada. P.s. Renee transformuje do obludného mimozemšťana jo byl opravdu příšerný, ale po trikové stránce jen jí posunuly obličej trošku níže a zdeformovaly ho celou dobu jsem čekal, že ta proměna to aspoň zachrání a něco se začne dít, ale nestalo se. O takové blbosti jako, že dokážou unést desítky lidí a nechytnou jednoho malého fracka ani nemluvě.

plakát

Můžu dál? (2016) (pořad) odpad!

Do dneška jsem žádného Cibulku neznal a kdybych ani nepoznal nic by se nestalo. Už, když jsem ho viděl v Kdo To Ví? mě byl nesympatický a tento pořad je snad ještě horší. Komedie to i kapr, který se zabíjí na Vánoce je vtipnější.