Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (460)

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Run Barry! Dodneška nerozumím tomu, jak napůl akční komiks a napůl telenovela může dohromady fungovat, ale prostě to tak je! Show, kde libovolný problém vyřešíte tím, že Barry poběží rychleji, je prostě oddechová bomba!

plakát

Wonder Woman (2017) 

Film který se skládá ze scén, kdy postavy si postavy sednou a debatují, jen proto aby zjistily, že mají jít někam jinam, kde si sednou a budou debatovat, kde posléze zjistí, že by měly jít jinam a tam sednout a debatovat, kde posléze zjistí.... A nakonec je velká full CGI battle. To už je víc femisnistický film Death proof i přes to, že ho točil Tarantino.

plakát

Ďábel (2020) 

Pokud se hlavní události filmu, který má přes dvě hodiny, dají říct ve dvou větách, něco je špatně. Pattison a Skarsgard fajn výkony, ale film to nezachrání. Holland, ačkoliv jsem doufal že to tak nebude, byl trochu moc dřevěný a i ten jižanský přízvuk zněl tak nějak zvlástně. A hlavně ten šílený voiceover...proboha proč? To byla taková hloupá berlička, která po chvíli už jenom otravovala a jen poukazovala na scénaristickou bezmoc.

plakát

Gotham (2014) (seriál) 

Vlastně docela příjemná blbost na zabití času. Bohužel ale kolísání kvality je dost masivní a i přes záblesky kvality, to vždycky srazí nějaká úplně blbá epizoda, skoro nulový vývoj charakterů a ta zpropadená nesmrtlenost jakékoliv postavy, která se i po useknutí hlavy vráti do dvou dílů zpět ("Naivně jste si mysleli, že setnutí hlavy mě zabije? Příště miřte na mou druhou hlavu!"), což už je prostě na začátku čtvrté serie otravný...

plakát

Palm Springs (2020) 

Taková hrozně příjemná oddechovka, která ničím moc nepřekvapí, ale vůbec to nevadí, protože celou dobu prostě baví.

plakát

Hlava 22 (2019) (seriál) 

Oproti mnoha komentářům mi přijde, že se seriálu poměrně zdařile podařilo replikovat atmosféru knihy. Když k tomu přidáme skvělý casting, tak vše funguje tak, jak má.

plakát

Dycky Sunderland (2018) (seriál) 

Depresivnější věc jsem dlouho neviděl a to jsem nedávno viděl Trumpův projev. Trainwreck jako víno.

plakát

Vyproštění (2020) 

Přijde mi, že ve filmu bylo tak o 20 minut navíc a dost to pokazilo jeho docela dobré tempo. Jinak ale koukatelná akce, která neurazí, ale taky nijak nenadchne.

plakát

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět (2020) (pořad) 

Mám Zdendu rád, ale oproti formátu Ano šéfe je tohle pouze nepovedená a smutná replika něčeho, co perfektně fungovalo. Škoda.