Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Poslední dobou mě celej Marvell pěkně štve.Nejak to ztráci smysl.Doctora Strange jsem ještě se skřípáním zubů dala,ale na ty trapaky z Galaxie se prostě koukat nedá. U Thora bylo hodně hluchých míst,posun do humorné polohy -Jako proč? Nezasmala jsem se ani jednou a od kdy Loki ochotně pomáhá bratrovi a plácají se po ramenech? 60-65%max

plakát

Blade Runner (1982) 

Já se přiznám,že mi ten film vůbec nesedl. Nějak jsme se celou dobu mijely.Hudba,atmosféra, nic. Mrzí mě to,za mě to bylo utrpení..

plakát

Kocour Bob (2016) 

Kočka dobrá, film a příběh horší.

plakát

Královna prokletých (2002) 

Béčkovej cajdák o tom, jak upíři vysáli krev svojí královně. Dobrý námět na Večerníček. A teď tu o Červený Karkulce, pojďme.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Pro mě spíše dokumentární film, pohled do zákulisí, co se dělo po "zázraku na řece Hudson". To nic nemění na tom, že kapitán Sully je machr s velkým "M". Soudě podle nadšených komentářů ostatních, se můj zážitek z filmu bude vyjímat. Pro mě tak 7/10.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Už dlouho jsem neviděla film co by obsahoval tolik bez. Bez děje, bez napápadu, bez akce, bez vtipu. Rowlingová vykrádá sama sebe, vaří z vody a nedá se to ani jíst natož se na dívat. Je mi líto.

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Jenom chorá a geniální mysl může přivést na plátno umělecké dílo jako Twin peaks navíc podpořené tak silnou hudební stránkou. Bob - geniální náhodný nápad Paní s polenem má bod navíc

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Dávám pět*.Výborně zvolený představitel Darcyho,vyzdvihuji výkon Sutherlanda jakožto otce.Nádherná hudba,skvělá režie a dialogy.Keira je střevo,ale což.

plakát

Deadpool (2016) 

Velké zklamání. Ani složit Bjurstu by nepomohlo. Kick Ass lepší to i Scott Pilgrim lepší.